31 березня - Міжнародна практична конференція «Цифрові технології трансляції телеконтента на шляху до 2012-го. Україна і Польща: підсумки, плани, реалії

18 Лютого 2009
13497
18 Лютого 2009
17:59

31 березня - Міжнародна практична конференція «Цифрові технології трансляції телеконтента на шляху до 2012-го. Україна і Польща: підсумки, плани, реалії

13497
31 березня - Міжнародна практична конференція «Цифрові технології трансляції телеконтента на шляху до 2012-го. Україна і Польща: підсумки, плани, реалії
31 березня 2009 року за офіційної підтримки Відділу сприяння торгівлі й інвестиціям Посольства Республіки Польща в м. Києві пройде Міжнародна практична конференція «Цифрові технології трансляції телеконтента на шляху до 2012-го. Україна і Польща: підсумки, плани, реалії».
 
Конференція стане першим заходом комплексної програми 2009 року «Говорить і показує Україна», спрямованої на розвиток цифрових технологій телерадіомовлення в Україні, у тому числі і на питання підготовки українських телерадіокомпаній до інформаційного висвітлення фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу «Євро-2012».
 
Програма ініційована Державним оператором ефірних мереж телерадіомовлення «Концерн РРТ», громадською організацією «Інтерньюз-Україна» і компанією «Техекспо», організатором ЕЕВС.
 
На конференції разом із представниками регуляторних органів України і Польщі планується розглянути сформовану ситуацію з упровадженням цифрового мовлення, а також обмінятися інформацією про наявні проблеми і шляхи їх вирішення.
 
Крім того, учасники конференції поговорять про передовий закордонний досвід реалізації проектів цифрового телерадіомовлення в ефірному, кабельному, супутниковому й ІP-середовищах.
 
За додатковою інформацією з питань участі в конференціях звертайтеся до Ольги Авериної  +38 (044) 501-02-09, oaverіna@eebc.com.ua
 
Ознайомитися з повною програмою конференції можна на сайті.
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13497
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Володимир
5568 дн. тому
Краще пізніше, ніж ніколи. Насправді таку конференцію треба було провести ще тоді, як визначили Україну і Польщу співорганізаторами Чемпіонату Європи - 2012. Зауваження стосується ще й того, що треба цю конференцію проводити за участю Прем"єрів обох країн, тоді буде і результат планового розвитку. Мусять працювати найбільше державні структури, бо інакше і техніку будуть мати структури ніякого відношення до України не маючі. Треба враховувати, що без сучасного телебачення не стане і незалежної української Держави.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду