22 лютого відбудеться зустріч зі Славомиром Сераковським – головним редактром польської «Критики Політичної»

18 Лютого 2009
13101
18 Лютого 2009
16:27

22 лютого відбудеться зустріч зі Славомиром Сераковським – головним редактром польської «Критики Політичної»

13101
22 лютого відбудеться зустріч зі Славомиром Сераковським – головним редактром польської «Критики Політичної»
22 лютого, у неділю, у Центрі сучасного мистецтва НаУКМА (вул. Сковороди, 2) о 16.00 відбудеться зустріч зі Славомиром Сераковським – головним редактром польської «Критики Політичної», повідомляє Польський інститут у Києві.
 
Славомір Сєраковський – соціолог, засновник і головний редактор видавництва «Критика Політична», публіцист, літературний та театральний критик, співорганізатор РЕДакції, критик неолібералізму. Займається стратегіями відновлення лівої формації у Польщі. Спробував себе у ролі драматурга у співпраці з режисером Я Клятою, та у ролі перформера у проекті ізраїльської художниці Я. Бертани (Mary Koszmary).
 
 
Зустріч відбудеться за сприяння Польського інституту у Києві, Центру візуальної культури НаУКМА, Фундації «Центр сучасного мистецтва».
 
«Критика Політична» – незалежне ліве політичне угрупування (Варшава). Часопис «Критика Політична» веде активну видавничу діяльність, завдяки якій з'явилися польські переклади Жака Рансьєра, Славоя Жижека, Джудіт Батлер, Алена Бадью, здійснює проекти у сфері сучасного мистецтва (Артур Змієвський, Йоанна Райковська, Вільгельм Саснал).
 
Модератор – Василь Черепанин (культуролог).
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13101
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду