До 1 березня можна надсилати матеріали на конкурс репортажів у Катовіце

17 Лютого 2009
12219
17 Лютого 2009
19:05

До 1 березня можна надсилати матеріали на конкурс репортажів у Катовіце

12219
До 1 березня можна надсилати матеріали на конкурс репортажів у Катовіце
Організатори Фестивалю мистецтва подрозованіа Капу!era оголошують конкурс на друкований та фоторепортаж. Роботи можна надсилати до 1 березня 2009 року включно.
 
Надаються роботи обсягом до 10 сторінок (писаний репортаж) і 15 фотографій (фоторепортаж) на довільну тематику, що становлять єдиний проект. 
   
Матеріали надсилати до 1 березня 2009 р. (згідно з поштовим штемпелем) за адресою: 40 - 743 Катовіце, вулиця Студентська, 17/134 на ім'я Радослава Аксаміта з відміткою «Конкурс».
 
За детальнішою інформацією звертатися за адресою: konkurs_kapuscinski@onet.eu.
 
Головною нагородою стане публікація нагородженої роботи та виставка фотографій. 
 
Капу!era - це триденний цикл знайомств із іншими культурами. Майстер-класи, дискусійні тренінги, показ слайдів, а також етнічні вечірки – це лише частина програми.
 
Організатори фестивалю: Товариство нетипових дій «Гардероб» та Міжнародна спілка журналістів «Мости».
 
Роботи на конкурс подаються в тому числі й українською мовою.
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12219
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду