16 лютого гостем «Свободи слова» буде Володимир Литвин

14 Лютого 2009
11599
14 Лютого 2009
17:55

16 лютого гостем «Свободи слова» буде Володимир Литвин

11599
16 лютого гостем «Свободи слова» буде Володимир Литвин
16 лютого учасником політичного ток-шоу «Свобода слова» на телеканалі ICTV стане Голова Верховної Ради України Володимир Литвин, повідомляє прес-служба каналу.
 
Час виходу програми зміниться – замість 22.15 вона розпочнеться о 22.30. Також у ток-шоу візьмуть участь експерти у галузі фінансів та економіки. Темою обговорення стане загроза національній та загальноєвропейській безпеці через боротьбу в українській владі.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11599
Читайте також
17.02.2009 11:19
Андрей Рушковский, ShowОбоз
29 831
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Assaa
5569 дн. тому
ШАНОВНИЙ ПАН ШУСТЕР! НУ СКІЛЬКИ МОЖНА ЦИХ ПРИДУРКІВ ЗАПРОШУВАТИ,Я РОЗУМІЮ ЩО ВАМ ПЛАТЯТЬ КОШТИ ТА БОГОСЛОВСЬКА,БОНДАРЕНКО,ЦЕ СУЦІЛЬНІ ВІДЬМИ УКРАЇНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА,СКІЛЬКИ МОЖНА ЦИХ ПРИДУРКІВ СЛУХАТИ,ОБГОВОРЮЙТЕ СІМ"Ю.ДІТЕЙ,ХВОРОБИ,НУ НАДОЇЛИ ЦІ "ОМЕЛИ" УКРАЇНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА,НАРОД НЕНАВИДИТЬ НІ БОНДАРЕНКО НІ БОГОСОВСЬКУ. ЄДИНА ПЕРДАЧА ЯКУ МОЖНА ДИВИТИСЬ,ДЯКУЄМО ВАМ ПАН ШУСТЕР,ТА НЕ ЗАПОШУЙТЕ НЕГАТИВ,ЙОГО ДОСТАТНЬО ДОЛЯ НАШИХ ВУХ ЗІ ВСІХ ПОЛОМИЙОК ТЕЛЕВІЗОРА,ВАС ЛЮБИТЬ УКРАЇНСЬКИЙ ГЛЯДАЧ,А ЦЕ ДУЖЕ ВАЖЛИВО .БОГОСЛОВСЬКА,БОНДАРЕНКО,чЕРНОВЕЦЬКИЙ,ПРИДУРОК ЮЩЕНКО,ЯНУКОВИЧ,ХАЙ НІКОЛИ НЕ ПЕРЕСТУПАЮТЬ ПОРІГ ВАШОЇ ПЕРЕДАЧІ,ДА АЗАРОВ ЯКОМУ НЕ ДАЛИ ЗВАННЯ АКАДЕМІКА ТАЙ ЗА ЩО .ТЕЖ НЕ ЦІКАВИЙ ДЛЯ ГЛЯДАЧА,ВСИЛЯЙТЕ ОПТИМІЗМ.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду