13 лютого Інтернет-асоціація України запрошує взяти участь у V Конгресі «Україна на шляху до інформаційного суспільства»

11 Лютого 2009
12423
11 Лютого 2009
11:26

13 лютого Інтернет-асоціація України запрошує взяти участь у V Конгресі «Україна на шляху до інформаційного суспільства»

12423
13 лютого Інтернет-асоціація України запрошує взяти участь у V Конгресі «Україна на шляху до інформаційного суспільства»
13 лютого Інтернет-асоціація України запрошує взяти участь у V Конгресі «Україна на шляху до інформаційного суспільства». Подія відбудеться в Українському домі (Хрещатик, 2) з 9.30 до 14.00 у конференц-залі на 5 поверсі.
 
Реєстрація учасників починається о 9.00.
 
Під час роботи Конгресу планується обговорити такі теми:
 
-    ІКТ-ринок України: стан та перспективи виходу з кризи;
-    законотворчість у період економічної турбулентності та неприпустимість впровадження нових прихованих податків;
-    UMTS та WiMAX: конверсія радіочастот та ліцензування; 
-    шляхи протидії монополізму та зловживанням при використанні кабельної каналізації;
-    механізми виправлення викривлень у питаннях інтерконнекту та взаєморозрахунків у мережах зв'язку;
-   приватизація ВАТ «Укртелеком» в умовах економічної кризи: «за» та «проти»;
-    питання впровадження цифрового телебачення в Україні, формування пакетів телевізійних каналів та регуляторна роль держави в питаннях телерадіомовлення;
-    шляхи вирішення нагальних проблем розвитку доменної зони UA.
 
В Конгресі візьмуть участь ключові особи українських телекомунікацій: представники профільних комітетів Верховної Ради, відповідних міністерств та інших структур Кабінету Міністрів, Антимонопольного комітету, Національної комісії з питань регулювання зв'язку, Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, КМДА, представники ВАТ «Укртелеком» та приватних підприємств галузі телекомунікацій. Також запрошуються керівники профільних асоціацій і представники ЗМІ.
 
Детальнішу інформацію шукайте на сайті.
Реєстрація  до 18.00, 11 лютого 2009 р., за тел. 278-29-25 або на e-mail secretary@inau.org.ua.
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12423
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду