22 грудня відбудеться тренінг «Організація виходу галузі з кризи»

17 Грудня 2008
10852
17 Грудня 2008
19:38

22 грудня відбудеться тренінг «Організація виходу галузі з кризи»

10852
22 грудня відбудеться тренінг «Організація виходу галузі з кризи»
22 грудня відбудеться тренінг «Організація виходу галузі з кризи». Тренінг проводитиме навчальний центр Незалежної асоціації телерадіомовників (НАМ).
 
Тренер - керуючий партнер Nesterov Consultіng Group Федір Нестеров. Тривалість тренінгу: 1 день в умовах відриву від виробництва.
 
Мета: об'єднати компанії галузі спільним розумінням поточної ситуації і шляхів виходу з кризи; розробити стратегії розвитку компаній у нових умовах.
 
Під час заходу плануються лекції: «Криза і джерела її виникнення», «Технологія розробки рішення щодо виходу з кризи», а також «Стратегії поводження компанії під час кризи».
 
Вартість участі в тренінгу для членів Асоціації -900 гривень, для не членів Асоціації - 1800 гривень.
 
З питань участі звертатися до керівника Навчального центру - Олени Хорозової за тел. (044) 254-55-56 чи за імейлом Elena@nam.com.ua
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10852
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду