24 листопада відбудеться прес-конференція «Громадське здоров’я - 2008: доступ до інформації, доступ до ліків, доступ до здоров’я?»

20 Листопада 2008
6971
20 Листопада 2008
14:49

24 листопада відбудеться прес-конференція «Громадське здоров’я - 2008: доступ до інформації, доступ до ліків, доступ до здоров’я?»

6971
24 листопада відбудеться прес-конференція «Громадське здоров’я - 2008: доступ до інформації, доступ до ліків, доступ до здоров’я?»
24 листопада, в понеділок, о 13.00 у приміщенні прес-центру ІА Укрінформ
(вул. Богдана Хмельницького 8\16) відбудеться прес-конференція «Громадське здоров’я - 2008: доступ до інформації, доступ до ліків, доступ до здоров’я?».
 
Прес-конференція, організована Академією української преси та Відкритим інститутом громадського  здоров’я, проводиться з нагоди оприлюднення результатів незалежного моніторингу стану доступності лікарських засобів в Україні  та 
видання посібника «Журналістське розслідування. Як писати про громадське 
здоров’я».
 
За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ), у третини населення земної кулі відсутній гарантований доступ до найнеобхідніших лікарських засобів. Звіт доступності лікарських засобів в Україні підсумовує результати моніторингу, здійснюваного впродовж року Відкритим інститутом громадського здоров’я за методологією, напрацьованою та апробованою в багатьох країнах ВООЗ.
 
Як повідомляють організатори, у прес-конференції візьмуть участь Юхані Гроссманн, директор проекту «Сприяння активній участі громадян у протидії корупції в Україні «Гідна Україна»; Валерій Іванов, президент Академії української преси; Вікторія Тимошевська, директор програми «Ініціативи у галузі охорони здоров'я»  Міжнародного фонду «Відродження»; Денис Полтавець, експерт Відкритого інституту громадського здоров’я.
                                              
Дослідження «Доступність лікарських засобів в Україні» здійснено за підтримки програми «Ініціативи у галузі охорони здоров'я» «Міжнародного фонду «Відродження».
 
Видання посібника «Журналістське розслідування. Як писати про громадське здоров’я» стало можливим завдяки підтримці Агентства США з міжнародного розвитку USAID, Корпорації «Виклики Тисячоліття» (МСС) та Менеджмент сістемс інтернешенел (MSI).
 
За детальнішою інформацією звертатися до Оксани Волошенюк, тел: (044) 440-95-35, 8(067)504-98-02, oksana@aup.com.ua, www.aup.com.ua
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6971
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду