26 листопада проросійські партії пікетуватимуть Нацраду

19 Листопада 2008
19866
19 Листопада 2008
09:36

26 листопада проросійські партії пікетуватимуть Нацраду

19866
26 листопада проросійські партії пікетуватимуть Нацраду
26 листопада Прогресивна соціалістична партія України, партії «Київська Русь», «Відродження українського села», профспілкова організація «Конфедерація праці України», жіноча організація «Дар життя» і «Всеукраїнське об’єднання російських співвітчизників проведуть біля Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення акцію протесту проти обмеження трансляції російських телеканалів, не адаптованих до вітчизняного законодавства. Про це повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.
 
Ініціатори акції запрошують усі політичні партії та громадські організації, а також мешканців Києва приєднатись до акції протесту.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19866
Теги:
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Игорь
5658 дн. тому
Чиновники предали демократические завоевания достигнутые нами на Майдане. Получив неограниченную поддержку и власть, направили ее не на развитие демократических свобод, а на введение цензуры и создание неприязни к дружественному российскому народу. Обязательно поддержу акцию, не могу быть равнодушным к нарушению моих прав.
Уничтожитель дебилов
5658 дн. тому
Жители Украины, присоединяйтесь. Кроме Вас самих никто не защитит право на свободный доступ к информации. ДЕБИЛОВ в отставку
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду