5 грудня відбудеться онлайн-конференція із британським журналістом Ніком Девісом на Редакторському порталі

14 Листопада 2008
5506
14 Листопада 2008
10:32

5 грудня відбудеться онлайн-конференція із британським журналістом Ніком Девісом на Редакторському порталі

5506
5 грудня відбудеться онлайн-конференція із британським журналістом Ніком Девісом на Редакторському порталі
5 грудня з 13:00 до 14:00 відбудеться онлайн-конференція із британським журналістом Ніком Девісом на Редакторському порталі.
 
Як повідомляють організатори, Українська асоціація видавців періодичної преси спільно з проектом «Гідна Україна» (втілюється компанією MSI за підтримки АМР США в рамках Порогової програми корпорації «Виклики тисячоліття») запрошують редакторів, які практикують журналістські розслідування, на третю з шести онлайн-конференцій із практичного менеджменту журналістських розслідувань. 
 
Тема онлайн-конференції: Стандарти та етичні норми журналістського розслідування. Зарубіжний досвід.
 
Нік Девіс (Nick Davies) - журналіст-розслідувач, постійний автор газети Guardian (Великобританія), автор книги «Новини плоскої Землі» (2008).
Нік Девіс - автор п'яти книг і володар таких звань, як «Журналіст року», «Репортер року» і «Письменник року». Він став першим номінантом премії Марти Гелхорн (Martha Gellhorn) за досягнення в галузі розслідувальної журналістики в 1999 році.
 
Інтерв’ю з Ніком Девісом можна прочитати тут.
 
Запитання надсилати до 28 листопада на адресу organizator@uapp.org або залишати їх на сайті. За детальнішою інформацією звертайтися до Наталії Волгіної.
E-mail: organizator@uapp.org, тел.: 8-044-425-57-87.
 
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5506
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду