Оксфордський університет запрошує на змагання з медіаправа

27 Жовтня 2008
3918
27 Жовтня 2008
18:40

Оксфордський університет запрошує на змагання з медіаправа

3918
Оксфордський університет запрошує на змагання з медіаправа
У 2009 році відбудуться другі змагання з медіаправа імені Монро Прайса (оригінальна назва Monroe E. Price International Media Law Moot Court Competition) для студентів-юристів. Змагання будуть відбуватися за минулорічною схемою в два етапи, згідно з якими команди-учасники спочатку мають надіслати свої письмові меморандуми щодо модельної судової справи, котру розробили заздалегідь оксфордські фахівці. Після цього визнані кращими команди поїдуть на фінал змагань до Оксфордського університету у квітні 2009 року. Фінал являє собою судове слухання, котре розігрується учасниками, які виступають на боці заявника або відповідача.
 
Для охочих узяти участь у других змаганнях з медіаправа 2009 року, реєстрація команд та прийом квитанцій про сплату грошового збору буде проводитись до 19 листопада 2008 року. Грошовий збір за участь у змаганнях буде складати €850 (сума є фіксованою і вноситься за участь однієї команди). До 26 листопада 2008 року адміністрація змагань має підтвердити Вашу участь. Більш детальна інформація про умови участі та терміни - на сайті .
 
На минулорічних змаганнях кращими командами були визнані делегації з Малайзії та Грузії. Перші стали кращою командою, що виступала на уявній судовій справі на боці заявника, а останні кращими, котрі представляли інтереси відповідача. Україна була представлена лише у суддівському  корпусі – фінал змагань у Оксфорді судили одразу два представники від України: адвокат Наталія Петрова та директор Інституту медіа права Тарас Шевченко.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3918
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду