29 жовтня відбудеться прес-брифінг Асоціації «Телекомунікаційна палата України»

27 Жовтня 2008
5873
27 Жовтня 2008
17:17

29 жовтня відбудеться прес-брифінг Асоціації «Телекомунікаційна палата України»

5873
29 жовтня відбудеться прес-брифінг Асоціації «Телекомунікаційна палата України»
29 жовтня з 11:00 до 11:30 відбудеться прес-брифінг Асоціації «Телекомунікаційна палата України», присвячений аналізу подій 2008 року та планів на 2009 рік, у рамках шостої східноєвропейської виставки-конференції EEBC 2008 Telecom & Broadcasting, («КиївЕкспоПлаза», вул. Салютна, 2-Б, павільйон № 1, конференц-зал 3).
 
Як повідомляють організатори, на прес-брифінгу обговорюватимуть таке коло питань: зміни в регулюванні діяльності провайдерів програмних послуг та їхній уплив на програмну політику провайдерів та розвиток ринку кабельного телебачення; основні події 2008 року та прогнози розвиту ринку у наступному році.
 
У прес-брифінгу візьмуть участь члени правління Асоціації «Телекомунікаційна палата України».
 
Для вільного входу на всі заходи виставки прохання акредитуватися в прес-центрі виставки. Початок реєстрації о 10:00.
 
Детальну інформацію про всі заходи в рамках EEBC 2008 Telecom & Broadcasting шукайте на сайті.
 
З питань акредитації ЗМІ звертатися до Аліни Сігди, керівника відділу PR компанії «Воля», тел.: (+380 44)207-70-92, info@volia.com
 
 
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5873
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду