Сайт «Новинар» оголошує конкурс колонок на тему дострокових виборів

20 Жовтня 2008
6458
20 Жовтня 2008
22:43

Сайт «Новинар» оголошує конкурс колонок на тему дострокових виборів

6458
Сайт «Новинар» оголошує конкурс колонок на тему дострокових виборів
Сайт «Новинар», який був оновлений та почав продукувати оригінальний контент після закриття однойменного журналу, оголосив конкурс колонок «Моя точка зору». Тема, на яку пропонують висловитись колумністам – «Дострокові вибори: так чи ні?». Конкурс стартує 21 жовтня і триватиме місяць.
 
Надалі конкурс «Моя точка зору» проходитиме на сайті «Новинар» щомісяця.  Його теми охоплюватимуть актуальні події  політичного, соціально-економічного та культурного життя країни.  Редакція обіцяє опублікувати всі «змістовні та цікаві думки» у розділі «Точка зору» та визначатиме найкращу колонку за тиждень, яка публікуватиметься на сайті «Кореспондент.net». Автор колонки-переможця отримуватиме гонорар 500 гривень.
 
Надсилати тексти колонок слід на адресу novinareditorial@kpmedia.ua . Бажаний обсяг – від 1300 до 3500 знаків без пробілів. Разом із текстом просять надсилати своє фото анфас або у профіль розміром не менше 300х200 пікселів.
 
 «Переглядаючи щодня новини, мало хто залишається байдужим до процесів, що відбуваються в країні. Часто ледь не кожен з нас має власний погляд на вирішення тої чи іншої проблеми. Однак далеко не всі мають можливість бути почутим широкій аудиторій. Новинар дає можливість усім бажаючим не лише поділитися своїм баченням з того чи іншого питання, але й отримати винагороду за переконливо сформовану думку», - каже головний редактор сайту «Новинар» Мар’яна П’єцух.      
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6458
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду