Розпочато новий етап проекту «Підвищення привабливості використання журналістських розслідувань у практиці сучасних українських ЗМІ»

16 Жовтня 2008
5303
16 Жовтня 2008
21:19

Розпочато новий етап проекту «Підвищення привабливості використання журналістських розслідувань у практиці сучасних українських ЗМІ»

5303
Розпочато новий етап проекту «Підвищення привабливості використання журналістських розслідувань у практиці сучасних українських ЗМІ»

Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси (УАВПП) спільно з проектом «Гідна Україна», який виконується компанією MSI за підтримки АМР США в рамках Порогової програми корпорації «Виклики тисячоліття» оголошують про старт нового етапу проекту «Підвищення привабливості використання журналістських розслідувань у практиці сучасних українських ЗМІ».

 
Цей проект є логічним продовженням серії тренінгів з журналістських розслідувань для редакторів та видавців, проведеної УАВПП спільно з проектом «Гідна Україна» у першому півріччі 2008 року.
 
Мета цієї ініціативи – надати редакторам, які практикують журналістські розслідування, бачення того, як саме має бути організована робота команди розслідувальників та в цілому ЗМІ, яке оприлюднює напрацювання цієї команди.
 
В рамках проекту буде проведений майстер-клас генерального директора видавничої компанії, яка спеціалізується на проведенні та розповсюдженні результатів журналістських розслідувань. Крім цього, будуть проведені три візити у редакції ЗМІ, відомі якістю та резонансністю виконуваних розслідувань. Під час цих візитів редактори та видавці зможуть на власні очі побачити, як організовані процеси управління якістю, як забезпечується захист розслідувальників та бізнесу у цих видавництвах. Третя важлива складова проекту – шість он-лайн дискусій з професіоналами-розслідувальниками як з України, так і з усього світу. Вони будуть проведені протягом жовтня 2008 – лютого 2009 на редакторському порталі http://redactor.uapp.org
 
В додатках знаходяться детальний опис тренінгу та анкета-заявка на участь в ньому.
 
Для того, щоб стати учасником проекту, необхідно до 17 жовтня 2008 року надіслати заповнену заявку-анкету плюс щонайменше 3-4 опубліковані журналістські розслідування (в форматі pdf) або лінки на опубліковані матеріали на адресу organizator@uapp.org
 
Контактна особа для додаткової інформації:
Наталія Волгіна – клієнт-сервіс УАВПП
Тел.: 8-044-425-57-87
Моб.: 8-050-415-34-24
E-mail: organizator@uapp.org
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5303
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Богдан Кутєпов
5688 дн. тому
Знаємо такий проект... Спілкувався з Олексієм Погорєловим. Далі розмов справа не пішла.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду