24 вересня пройде майстер-клас «Організація у просторі креативу: створення, розвиток і управління творчими процесами»

23 Вересня 2008
4413
23 Вересня 2008
14:47

24 вересня пройде майстер-клас «Організація у просторі креативу: створення, розвиток і управління творчими процесами»

4413
24 вересня пройде майстер-клас «Організація у просторі креативу: створення, розвиток і управління творчими процесами»

24 вересня 2008 року, з 14:00 до 19:00 за адресою вул. Горького 14 оф.9 відбудеться майстер-клас на тему «Організація у просторі креативу: створення, розвиток і управління творчими процесами». Учасники – менеджмент продакшн, пост-продакшн та інших компаній у сфері кіно -, теле - та відео виробництва.

Мета заходу - отримання знань та інструментів для побудови ефективної роботи в творчих командах, а також створення спільноти професіоналів для обміну досвідом, знаннями, і, в перспективі, впливу на стан і розвиток індустрії в Україні.

Спікер - Роберт Френк П’юселік (Robert Frank Pucelik, Pucelik Consulting Group, засновник), професійний консультант, тренер, автор програм у сфері бізнесу, психології, лідерства та менеджменту.

Організатор проекту – пост-продакшн компанія VISUS.

Одразу після майстер класу на учасників чекатиме фуршет.

За додатковою інформацією та для реєстрації можна звертатись за телефоном 8 050 911 5662 (Леонід Карачко) або на l.karachko@visus.in.ua.

За організаційної підтримки Індустріального Телевізійного Комітету.

Партнер події - PROFEO спільнота професіоналів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4413
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду