7 жовтня відбудеться виставка компаній – роботодавців «День Кар’єри»

18 Вересня 2008
3503
18 Вересня 2008
12:49

7 жовтня відбудеться виставка компаній – роботодавців «День Кар’єри»

3503
7 жовтня відбудеться виставка компаній – роботодавців «День Кар’єри»

7 жовтня 2008 року у київському Палаці Спорту пройде третя виставка компаній – роботодавців «День Кар’єри».

Як повідомляють організатори, «День Кар’єри» - це виставка компаній - роботодавців, яка покликана створити найкращі умови для спілкування провідних роботодавців та студентів і молодих спеціалістів в режимі реального часу. Щороку «День Кар’єри» збирає студентів усіх провідних ВУЗів Києва, дає змогу компаніям-учасницям різних сфер діяльності презентувати себе, представити наявні вакансії студентам та молодим спеціалістам, у короткий термін провести цільовий набір співробітників і сформувати перспективний кадровий резерв.

В рамках «Дня Кар’єри» пройде друга виставка компаній-роботодавців медіа сфери «Медіа Кар’єра», організаторами якої є Індустріальний телевізійний комітет (ІТК) та електронне видання «Медіа Бізнес». До участі в «Медіа Кар’єрі» запрошені PR та рекламні агенції, медіа агенції, продакшн студії, радіостанції, видавництва, телеканали, дослідницькі та маркетингові компанії. Метою «Медіа Кар’єри», за словами координатора проекту Ірини Чеботаєвої, є створення офіційного майданчику для безпосереднього діалогу між медійними роботодавцями та потенційними кандидатами.

Впродовж роботи виставки будуть працювати консультанти, фахівці з трудового права та професійної орієнтації і перепідготовки кадрів.

Організатор виставки «День Кар’єри» - компанія GRS Україна.

Місце та час проведення: Виставковий центр «Палац Спорту» (пл. Спортивна, 1. Станція метро «Палац Спорту»)

Дата: 7 жовтня 2008 року

З питань участі у «День кар’єри» прохання звертатися до Катерини Бєлової, спеціаліста по роботі з клієнтами за адресою: k.belova@denkariery.com або за телефоном: (044) 466 69 58

З питань участі у «Медіа кар’єрі» прохання звертатися до Ірини Чеботаєвої за адресою: chebotaeva@itk.org.ua або за телефоном: (044) 289 26 25

Для роботи ЗМІ під час виставки буде організовано прес-куток. З питань акредитації ЗМІ прохання звертатися до Тетяни Шклярук за адресою pr@itk.org.ua або за телефоном: (044) 289 26 25.

Для відвідувачів та ЗМІ вхід вільний.

За додатковою інформацією прохання звертатися до Тетяни Шклярук за адресою pr@itk.org.uaабо за телефоном: (044) 289 26 25.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3503
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду