23 вересня відкривається виставка фотографій Володимира Кукоренчука «Пейзаж, портрет, натюрморт...»

17 Вересня 2008
7221
17 Вересня 2008
14:54

23 вересня відкривається виставка фотографій Володимира Кукоренчука «Пейзаж, портрет, натюрморт...»

7221
23 вересня відкривається виставка фотографій Володимира Кукоренчука «Пейзаж, портрет, натюрморт...»

23 вересня о 18.00 у Галереї мистецтв ім. Олени Замостян Національного університету «Києво-Могилянська академія» відкривається виставка фотографій Володимира Кукоренчука «Пейзаж, портрет, натюрморт...»

Володимир Кукоренчук – член Спілки кінематографістів України, Лауреат Державної премії України імені Тараса Шевченка. Працює в кіномистецтві вже три з половиною десятиліття. Зняв понад сто документальних кінострічок, працював як оператор-постановник ігрових фільмів і телесеріалів. Зняті В. Кукоренчуком стрічки були неодноразово відзначені вищими нагородами на міжнародних фестивалях документального кіно у Німеччині, Угорщині, Польщі, Росії.

Десять років (1995-2005) Володимир Кукоренчук віддав роботі на    телебаченні –
на телеканалах ММЦ Інтерньюз – СТБ та «ТЕТ».

Серед останніх кіноробіт Володимира Кукоренчука – фільм «Назви своє ім’я», де він працював і як фотограф, і як оператор.

Сьогодні разом з режисером Сергієм Буковським знімає кінофільм «Живі» про Голодомор в Україні 1932-33 років (оператор-постановник, фотограф, дизайнер).

Нинішня виставка - вже третя персональна фотовиставка Володимира Кукорен-чука. До експозиції увійшли фотографії різних років. 

Виставка триватиме до 10 жовтня 2008 року.

Адреса: м. Київ, вул. Іллінська, 9, Культурно-мистецький центр Києво-Могилянської академії, Галерея мистецтв ім. Олени Замостян.

Тел. 425-2154, e-mail: kmc@ukma.kiev.ua

Галерея працює з 11:00 до 19:00 щоденно, крім неділі та понеділка.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7221
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду