До ІІ-ого Міжнародного Форуму «Цифрове мовлення в Україні» залишилось 2 дні (+ПРОГРАМА)

17 Вересня 2008
11470
17 Вересня 2008
10:26

До ІІ-ого Міжнародного Форуму «Цифрове мовлення в Україні» залишилось 2 дні (+ПРОГРАМА)

11470
До ІІ-ого Міжнародного Форуму «Цифрове мовлення в Україні» залишилось 2 дні (+ПРОГРАМА)

Як повідомляють організатори, Мiжнародний форум «Цифрове мовлення в Українi» проводиться кожен рiк. Протягом дня учасники Форуму матимуть змогу долучитися до обговорення питань впровадження цифрового телебачення, в рамках чотирьох секцій:

• Цифрове телебачення і держава: Роль держави в процесі впровадження цифрового телебачення в Україні

• Цифрове телебачення і споживачі: Українська громадськiсть та процес переходу на цифрове ТБ

• Цифрове телебачення і технології: Технiко-технологiчнi аспекти переходу на цифрове мовлення

• Цифрове телебачення та індустрія: Комерцiйний погляд на цифрове телебачення

До участі у Форумі запрошені керівники та працівники телекомпаній, представники компаній-виробників техніки, посадові особи органів держави, науковці, та інші зацікавлені у процесі впровадження цифрового телебачення.

Місце та час проведення Форуму: 19 вересня, конференц-зал готелю «Radisson SAS», вул. Ярославів вал, 22 початок реєстрації о 9:00.

Реєстрацiя на Форум прозводиться на сайтi dtvForum.org.ua

Оргкомітет Форуму розглядає пропозиції від медіа-партнерів та спонсорів. З цих питань слід звертатись до PR-директора ІТК Тетяни Шклярук мейлом, або за телефоном: +380 67 447 33 27, або до керівника Прес-центру НАМ Наталії Тютюненко мейлом, або за телефоном + 380 67 407 09 42.

Реєстрація ЗМІ для участі у Форумі є обов'язковою.

З питань реєстрації слід звертатись до керівника Прес-центру Форуму Наталії Тютюненко мейлом, або за телефоном + 380 67 407 09 42, або до Тетяни Шклярук мейлом, або за телефоном: +380 67 447 33 27.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11470
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду