Сьогодні 5 канал наживо транслюватиме прес-конференцію на повітряній кулі

15 Вересня 2008
13486
15 Вересня 2008
11:04

Сьогодні 5 канал наживо транслюватиме прес-конференцію на повітряній кулі

13486
Сьогодні 5 канал наживо транслюватиме прес-конференцію на повітряній кулі

Сьогодні, вперше в історії українського телебачення відбудеться трансляція в прямому ефірі прес-конференції з повітряної кулі.

Як повідомляє мистецьке об'єднання «ОsтаNNя Барикада», 15 вересня з 12.30 до 13.00 5-й канал вестиме прямий репортаж з Михайлівської площі в Києві, де в цей момент відбуватиметься прес-конференція «Останньої барикади», де буде проанонсовано Другий літературно-мистецький фестиваль «Київська барикада», який відбудеться в Києві 19-21 вересня. Прес-конференція відбуватиметься у формі поетичних читань з повітряної кулі. В акції планують взяти участь провідники сучасної української поезії: Сергій Пантюк, Світлана Поваляєва, Дмитро Лазуткін, Павло Коробчук, Артем Полежака. Вести прес-конференцію пообіцяв голова Мистецького Об’єднання «Остання барикада», голова оргкомітету фестивалю Олесь Доній.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13486
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
сергей
5716 дн. тому
Загрузили бы весь 5 канал на эту кулю и летел бы он подальше куда нибудь.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду