22 серпня програма «Вікна» (СТБ) одягне пам’ятник Лесі Українці у вишиванку

21 Серпня 2008
14370
21 Серпня 2008
12:12

22 серпня програма «Вікна» (СТБ) одягне пам’ятник Лесі Українці у вишиванку

14370
22 серпня програма «Вікна» (СТБ) одягне пам’ятник Лесі Українці у вишиванку

«Свою відповідь Брюсселю» підготувала інформаційна програма «Вікна» (телеканал СТБ). Яке нагадує прес-служба каналу, вже другий рік поспіль до Дня незалежності України всесвітньовідомий фонтан - брюссельський хлопчик - вдягнеться в український національний костюм. Аналогічну традицію вирішили започаткувати в Україні журналісти СТБ і дизайнери Олена Ворожбіт і Тетяна Земскова.

Як повідомляється, серед варіантів «моделі» були Мати-Батьківщина, Богдан Хмельницький, княгиня Ольга, Тарас Шевченко, та навіть шулявський танк. Однак столична влада дала дозвіл на «декорування» лише пам’ятника Лесі Українці (майдан Лесі Українки перед ЦВК).

Вбрання буде одягнене на пам’ятник 22 серпня, близько півдня. 27 серпня воно буде зняти і передане до музею Лесі Українки.

На святковий костюм пішло двадцять метрів атласу и сотня застібок.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14370
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
C&C
5788 дн. тому
////Диночка с СТБ // 21.08.2008 14:43:06 /// - ПРИБАЦАНА москалька
Диночка с СТБ
5788 дн. тому
Идиоты
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду