АУП та Відкритий Іститут Громадського здоров’я оголошують набір на перший модуль «Школи соціальної журналістики. Як писати про громадське здоров’я»

18 Серпня 2008
5382
18 Серпня 2008
15:43

АУП та Відкритий Іститут Громадського здоров’я оголошують набір на перший модуль «Школи соціальної журналістики. Як писати про громадське здоров’я»

5382
АУП та Відкритий Іститут Громадського здоров’я оголошують набір на перший модуль «Школи соціальної журналістики. Як писати про громадське здоров’я»

Академія Української Преси в партнерстві з Відкритим Іститутом Громадського здоров’я за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» оголошує набір на перший модуль «Школи соціальної журналістики. Як писати про громадське здоров’я»

Мета проекту - привернути увагу українського суспільства до нагальних проблем сфери громадського здоров’я шляхом підвищення фахової спроможності журналістів, які спеціалізуються на означеній тематиці; посилити традиції співпраці представників медичного громадського сектору з мас-медіа.

В рамках школи будуть запропоновані практичні модулі, які передбачатимуть підготовку тематичних сторінок\ випусків на наступні теми:

* Доступність та безпека лікарських засобів. Недобросовісна реклама товарів для здоров’я

* Соціально-небезпечні інфекції: вірусні гепатити В та С

* Вакцинація

* Декриміналізація споживачів психоактивних речовин

 
Тренери:

Людмила Солоп, юрист, керівник юридичного департаменту Всеукраїнської Ради захисту прав та безпеки пацієнтів

Денис Полтавець, лікар-психіатр вищої категорії, Директор Відкритого Інституту Громадського здоров’я

Сергій Томіленко, сертифікований тренер з журналістики, Головний редактор газети «Нова Доба» з 1999;голова Черкаської обласної організації Національної Спілки журналістів України з 2006 року, сертифікований тренер з журналістики, проводив тренінги з практичної журналістики в рамках проектів IREX У-Медіа, «ЖОРНА», для Журналістського Фонду НСЖУ, АНРВУ та регіональних ЗМІ

Юрій Ісаев, сертифікований тренер з практичної журналістики. Має досвід практичної роботи в провідних вітчизняних виданнях як власний корреспондент, директор регіональних представництв («Комсомольская правда в Украине», «Експрес») та керівництва газетою «Коло» (Полтава). Проводив Школи молодого регіонального журналіста, тренінги з різних аспектів журналістики для IREX U-Media, Української асоціації видавців періодичної преси, Асоціації «Незалежні регіональні видавці України», Полтавського прес-клубу, редакцій вітчизняних регіональних видань тощо.

Експертами виступлять представники найбільш авторитетних громадських організацій.

 

Учасники, які успішно пройдуть навчання, будуть запрошені до подальшої участі в проекті, який передбачає отримання консультаційної та юридичної підтримки під час безпосередньої підготовки матеріалів на тематики громадського здоров’я.

Школа відбудеться 28-30 серпня 2008 року в м. Буча Київської області.

Всі витрати, пов’язані з участю в програмі (проживання, перебування, харчування), організатори беруть на себе.

Останній день подання заявок-анкет 20 cерпня 2008 року.

Заявки слід надсилати на адресу: oksana@aup.com.ua

З питаннями можна звертатись до Оксани Волошенюк, Академія Української Преси за тел. (8067) 5049802

В додатку: анкета учасника.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5382
Читайте також
28.03.2009 01:15
Анжеліка Джерельна, «День»
5 600
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду