7-8 червня в м. Переяслав-Хмельницький відбудеться виїзна зустріч Клубу молодих політиків

4 Червня 2008
11273
4 Червня 2008
14:52

7-8 червня в м. Переяслав-Хмельницький відбудеться виїзна зустріч Клубу молодих політиків

11273
7-8 червня в м. Переяслав-Хмельницький відбудеться виїзна зустріч Клубу молодих політиків
7-8 червня з нагоди Дня журналіста в м. Переяслав-Хмельницький відбудеться виїзна зустріч Клубу молодих політиків на тему «Українська журналістика – четверта влада чи "обслуговуюча" галузь?».
 
Зустріч має на меті обговорити стан взаємин між журналістами та владою (політиками), оцінити рівень свободи слова в Україні та позицію суспільства щодо неупередженості подання інформації українськими ЗМІ, а також визначити оптимальні форми співпраці влади-ЗМІ-суспільства.
 
Участь в IV зустрічі Клубу візьмуть активісти та лідери молодіжних громадських організацій, політичних партій, експерти з медіа, молодіжної політики. Серед запрошених гостей будуть представники профспілки журналістів, активісти журналістських ініціатив та кампаній з захисту честі журналістів, незалежні журналісти. Передбачається показ відеострічок про діяльність відомих журналістів. Зустріч відбудеться у виїзному форматі у м. Переяслав-Хмельницький. Група учасників відправляється автобусом від залізничного вокзалу о в суботу 7 червня о 7.00 ранку, повернення 8 червня о 21.00.
 
Організатори запланували культурну програму, в межах якої буде можливість ознайомитися з традиціями центральної України.
 
З програмою зустрічі можна буде ознайомитись незабаром на веб-сайті Центру політичної освіти - www.cpe.org.ua. Просимо підтвердити Ваше бажання взяти участь у зустрічі до 18.00 3 червня.
 

Учасники зустрічі забезпечуватимуться проїздом та проживанням.

 

Клуб молодих політиків організовується в межах спільного проекту Центру політичної освіти та Представництва Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні та Бєларусі і має на меті створення неформальної дискусійної платформи для зустрічей молодіжних лідерів громадських організацій, політичних партій, науковців, освітян та активної молоді. З повагою, Оргкомітет Клубу Контактні дані: Олексій Стасевич, Центр політичної освіти Тел.: (067) 622 72 18 E-mail: aleks@cpe.org.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11273
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олексій Стасевич
5826 дн. тому
Перепрошую. Будь ласка, виправте, сталась помилка, замість IV зустрічі треба поставити VI зустрічі. Дякую.
Ольга
5828 дн. тому
Білорусі
z
5828 дн. тому
вчасно вивісили для акредитації....
z
5828 дн. тому
вчасно вивісили для акредитації....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду