З 26 квітня в Києві стартує проект «Місяць української сучасної літератури»

18 Квітня 2008
12777
18 Квітня 2008
17:54

З 26 квітня в Києві стартує проект «Місяць української сучасної літератури»

12777
З 26 квітня в Києві стартує проект «Місяць української сучасної літератури»
З 26 квітня в Києві стартує проект «Місяць української сучасної літератури»
 
Як повідомляєть організатори, «Місяць української сучасної літератури» – це «нтерактивне спілкування з найвідомішими вітчизняними письменниками: Андрієм Курковим, Мариною та Сергієм Дяченками, братами Капрановими, Іреною Роздобудько, Мариною Соколян, Любов’ю Голотою, Софією Майданською, Богдан Жолдаком, Наталкою та Олександром Шевченком, Захарченками, Ярославою Литвин, Михайлом Бринихом, Богданом-Олегом Горобчуком, Тарасом Антиповичем, Артемом Чехом, Анатолієм Дністровим, Людмилою Таран, Софією Майденською, Ларисою Денисенко, Андрієм Кокотюхою, Світланою Поваляєвою, Марією Штельмах, Оленою Рижко, Любов’ю Голотою, Яною Дубинянською, Антоном Санченком, Доменіком де Іллатом, Мариною Соколян, Іваном Андрусяком, Тарасом Лютим, Л. Бабкіною».
 
Упродовж місяця, щосуботи, на базі трьох київських книгарень, що належать до мережі книгарень «Книжковий супермаркет» відбуватимуться зустрічі «поціновувачів сучасного читва» з популярними та відомими літераторами. Зустрічі, упродовж яких літератори представлятимуть свої останні творчі доробки та книжкові видання, відбуватимуться майже одночасно у всіх цих книгарнях. Проект розпочинається 26 квітня о 16.00 в новій книгарні «Книжкового супермаркету» розташованій на території торгівельного комплексу «Квадрат» (площа Слави).
 
За задумом, «Місяць української сучасної літератури» покликаний продовж місяця популяризувати сучасну вітчизняну літературу серед читацької аудиторії.
 
Прес-конференція, присвячена початку акції, пройде в прес-центрі журналу «Главред», що відбудеться  23 квітня о 13.00 за адресою: вул. Стрітинська, 2/8.
 
Початок проекту - магазин «Книжковий супермаркет» 26 квітня о 17.00 у торговельному комплексі „Квадрат”, пл. Слави.
 
Зустрічі з письменниками пройдуть з 26 квітня по 24 травня
 
Мережа книгарень «КС»:
 
м.Арсенальна,Торговельний комплекс „Квадрат”, пл. Слави, “Книжковий Супермаркет”
м. Петрівка, просп. Московський, 6, “Будинок Книги та Медіа”
м. Лівобережна, вул. Луначарського,10 “Будинок Книги та Медіа”
 
Додаткова Акція для журналістів:
 
Журналісти, які акредитуються на прес-конференцію до 23 квітня отримають призовий сертифікат на придбання книжок на суму 70 грн. в будь-якому магазині Києва мережі „Книжковий супермаркет”.
 
Призовий сертифікат можна буде отримати на відкритті проекту „Місяць української сучасної літератури” 26 квітня з 17.00 до 19.00 в магазині „Книжковий супермаркет” за адресою: пл. Слави, торгівельний комплекс „Квадрат”
 
Підтвердження про акредитацію слід надвилати за електронною адресою:
Завантажити повний анонс презентації.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12777
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду