29 березня у Могилянському кіноклубі – вечір білоруської флеш-анімації

28 Березня 2008
12970
28 Березня 2008
12:27

29 березня у Могилянському кіноклубі – вечір білоруської флеш-анімації

12970
29 березня у Могилянському кіноклубі – вечір білоруської флеш-анімації

У суботу, 29 березня о 18.30 у приміщенні Культурно-мистецького центру Києво-Могилянської академії пройде вечір білоруської флеш-анімації.

 

Автор мультфільмів Алєг Мініч та розробники сайту МультКлубу Андрей Абозав та Павєл Марозав емігрували з Білорусі через увагу спецслужб, зумовлену гострою соціальною сатирою у мультиках. Кримінальну справу досі не закрито, і саме в рамках «розслідування» за нею 26 березня 2008 року відбулися обшуки у 30 офісах та помешканнях білоруських опозиційних та незалежних ЗМІ.

 

Під час вечора, що відбувається в рамках фестивалю «Білоруська весна», будуть продемонстровані флеш-мультфільми «старого» і «нового» мультклубів; мультсеріал «Бульбани» від автора старого мультклубу Алєга Мініча та мультфільми generation.by від Вольги Кузміч.

 

За інофрмацією з сайту фестивалю «Білоруська весна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12970
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Барон Бараболько
5896 дн. тому
А сколько там мест? Все желающие влезут или надо приходить зарание?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду