31 березня ICTV презентує програму Миколи Томенка «Почни нове життя»

28 Березня 2008
16111
28 Березня 2008
10:00

31 березня ICTV презентує програму Миколи Томенка «Почни нове життя»

16111
31 березня ICTV презентує програму Миколи Томенка «Почни нове життя»
31 березня о 13.00 за адресою вул. Басейна, 2а (Arena Sport Zone – 2-й поверх Arena Entertainment) телеканал ICTV презентує щотижневу програму «Почни нове життя», ведучим якої, як уже повідомляла «ТК», стане народний депутат України Микола Томенко.
 
«Цей телепроект розповідатиме про спортивні розваги й здоровий спосіб життя. Завдяки цьому тижневику глядачі ICTV дізнаються чимало корисної інформації: як правильно підбирати спортивний одяг та аксесуари, які правила найскладніших спортивних ігор, як активний відпочинок може покращити самопочуття та здоров’я», - йдеться у повідомленні ICTV.
 
Щотижня у програму запрошуватимуть двох зірок –  спорту та шоу-бізнесу. Кожен випуск буде присвячено певній грі (теніс, баскетбол, волейбол, футбол тощо). Гостями телеведучого стануть представники спортивного олімпу нашої країни – світові чемпіони, майстри спорту, золоті медалісти… Вони проводитимуть своєрідні майстер-класи, навчатимуть тонкощів свого виду спорту, даватимуть цікаві рекомендації для українських співаків, акторів, музикантів і телеглядачів.
 
У презентації візьмуть участь Микола Томенко, гендиректор ICTV і продюсер програми Олександр Богуцький, народний депутат Олександр Волков та співачка Лама.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16111
Читайте також
07.05.2008 12:07
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
15 484
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Dreamer
5882 дн. тому
Змагальні види спорту як то баскетбол, футбол та інше несуть нездоровий дух суперечності "ні за що", який укорінюється у дітей і перетворюється у заздрість, самовпевненість та нахабність у дорослих. Ці всі риси - заслуга "розвиваючих сортивних ігор для дітей"...:( tarasporada@rambler.ru
xyi
5882 дн. тому
ага и гринджолы запишут саундтрек и с.захарова гостевым редактором хи хи хи
Не шанувальник
5882 дн. тому
Сам прийшов - немає сумніву. Дуже тхне таким собі "держзамовленням". Хочете, щоб нація була здорова, дайте людям самим зробити вибір. Коли нарешті телевізійні мужі зрозуміють, що українці не люблять, коли їх вчать! Та ще й хто?!!!! Покажіть цікавих людей, не зірок, а нас самих, простих смертних. Розкажіть наші історії. Зробіть НАМ крок назустріч. Якщо подібні проекти й надалі наповнюватимуть телеефір, люди таки абсолютно відмовляться від телебачення. За моїми спостереженнями, більшість проміняли телевізор на інтернет та DVD. Може, то в агонії канали запускають ці кальки на радянсько-російське телебачення?..
народ
5883 дн. тому
Ну це вже справжня хохма! Томенко ведучий! Теле!А що. дикція артикуляція вимова усіх букв алфавіту вже нічого не значить?Тоді я теж піду у телеведуч!І звісно ж на АЙСІТІВІ.Бо хто ж таких зірок ще набирає! Криза .панове. криза. А продукт потрібен свіженький і бажано національний1 А де ж взять? От і знайшли! Чи сам прийшов!?
Артем
5883 дн. тому
Ага) Жить стало лучше, жить стало веселей)
Editor
5883 дн. тому
Нове життя? Ви б ще "Благою вісткою" назвали, а ведучого - пастором.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду