Журналісти зібралися під «Межигір’ям» (ФОТО)

6 Червня 2013
10144

Журналісти зібралися під «Межигір’ям» (ФОТО)

10144
Журналісти зібралися під «Межигір’ям» (ФОТО)

Зранку 6 червня, у день свого професійного свята, близько 40 журналістів і представників ЗМІ зібралися біля резиденції президента «Межигір'я», щоб, з їхніх слів, проконтролювати рішення суду, який заборонив їм проводити мирні збори.

 

На під'їзді до «Межигір'я» автомобілі журналістів зупинило ДАІ, і далі вони пішли пішки. Як передає кореспондент «Детектор медіа», приїхав підрозділ «Беркуту» і вишикувався перед входом у резиденцію.

 

До «Межигір'я» приїхав сільський голова Нових Петрівців Родіон Старенький, за позовом якого суд заборонив акцію. Він зачитав рішення суду і запросив журналістів відсвяткувати День журналіста в ресторані села. Але медійники відмовилися.

 

З представників президента до журналістів ніхто не вийшов. За півгодини журналісти роз'їхалися.

 


 

«Детектор медіа»

Фото Богдана Кутєпова

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10144
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ДимОК
3979 дн. тому
За свой счёт пускай лодыри отмечают праздник во время рабочего дня. Оборзели. Уволить всех!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду