Азаров на засіданні Кабміну звинуватив українських журналістів у гонитві за скандальністю

13 Березня 2013
4627
13 Березня 2013
12:22

Азаров на засіданні Кабміну звинуватив українських журналістів у гонитві за скандальністю

4627
Азаров на засіданні Кабміну звинуватив українських журналістів у гонитві за скандальністю

Прем'єр-міністр України Микола Азаров звинувачує українських журналістів у гонитві за скандалами через слабке висвітлення ювілею Володимира Вернадського. Про це пише «Українська правда».

 

Свою заяву Микола Азаров зробив сьогодні, 13 березня, на засіданні Кабміну.

 

Прем'єр нагадав, що 12 березня відзначалося 150-річчя «мислителя планетарного масштабу Володимира Вернадського».

 

«Я був просто вражений тим, що такій непересічний події, як ювілей академіка Вернадського, не знайшлось місця в ефірі більшості національних телеканалів і шпальтах газет. Можливо, сталися інші події? З'явились новини, які відсунули, перекрили ювілей світового масштабу? Ні. В ефірі все та ж скандальність, скепсис, дріб'язковість», - заявив Микола Азаров.

 

«Що відбувається? Чому нам не дають пишатися тим, чим Україна безумовно може пишатися? Наші люди мають право на об'єктивну інформацію», - додав прем'єр-міністр.

 

Микола Азаров вважає, що ЗМІ увагу українців «відволікають на те, що для розвитку країни, для впевненості і гордості людини нічого не дає».

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа», 23 січня пан Азаров на засіданні Кабміну звинуватив «Інтер» у брехні та навмисному нагнітанні песимістичних очікувань населення. У відповідь телеканал «Інтер» заявив, що перевірив правдивість своїх телесюжетів.

 

Як відомо, 1 лютого поточного року телеканал «Інтер» змінив власника на основі угоди про продаж 100% акцій компанії Inter Media Group Limited.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4627
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ВІН ПРАВИЙ
4122 дн. тому
На всі 100 % правий!!! Подивіться на нову студю ТСН. Чим цікавіше стало ? А ні чим . Як був безкінечний бруд , так і зосталось. ТСН - Телевізійна Служба Некрофілів.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду