«1+1» покаже нове автошоу «Тачки» з Посипайком

11 Березня 2013
4735
11 Березня 2013
13:32

«1+1» покаже нове автошоу «Тачки» з Посипайком

4735
«1+1» покаже нове автошоу «Тачки» з Посипайком

Телеканал «1+1» запускає новий автопроект «Тачки», який вестиме Ігор Посипайко. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма вийде в ефір  у суботу 16 березня о 12.00. У ній ведучий Ігор Посипайко випробовуватиме  автівки на міцність та витривалість. Подробиці формату канал обіцяє оголосити згодом.  «Дуже приємно розбивати машини, а тобі за це ще й дякують», -  каже пан Посипайко.

 

Наразі тривають зйомки проекту. Зокрема, 12 березня планують відзняти рубрику «Екстримальне водіння з зіркою». Краш-тест Mitsubishi L200 на автодромі «Чайка» знімальна група  влаштує з Андрієм Доманським, Ольгою Поляковою, Русланом Сенічкіним та Соломією Вітвіцькою.

 

У першій програмі участь у тест-драйві взяв Арам Мнацаканов, ведучий «Пекельної кухні» та «На ножах».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4735
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду