«Едіпрес Україна» запустив версію журналу «Viva! Україна» для планшетів Android

27 Лютого 2013
5126
27 Лютого 2013
13:12

«Едіпрес Україна» запустив версію журналу «Viva! Україна» для планшетів Android

5126
«Едіпрес Україна» запустив версію журналу «Viva! Україна» для планшетів Android

C 27 лютого Видавничий дім «Едіпрес Україна» пропонує користувачам планшетів на базі Android скачувати журнал «Viva! Україна» в Google Play. Про це повідомляє піар-служба Видавничого дому.



Тепер за допомогою програми «Viva! Ukraine» для планшетів на базі Android читачі можуть оперативно дізнаватися новини з життя українських, російських і світових зірок; дивитися ще більше якісних і ексклюзивних фото; не тільки «гортати» улюблений журнал, але і бути в курсі закулісних інтерв'ю та фотозйомок; створювати архіви номерів; брати участь у конкурсах та акціях від Viva! тільки для читачів додатка.



Завантажити Android-версію «Viva! Україна» можна безкоштовно тут.

 

Як повідомляла «Детектор медіа»,  у жовтні 2011 року журнал «Viva! Україна» запустив власну iPad версію. Команда сподівається, що новий додаток для Android дозволить збільшити аудиторію планшетній версією журналу мінімум в два рази.

 

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5126
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду