Уряд прийняв відставку Бенкендорфа і призначив на його місце Пантелеймонова

20 Лютого 2013
9195
20 Лютого 2013
14:54

Уряд прийняв відставку Бенкендорфа і призначив на його місце Пантелеймонова

9195
Олександр Пантелеймонов був до цього заступником генерального директора НТКУ з інформаційного та суспільно-політичного мовлення
Уряд прийняв відставку Бенкендорфа і призначив на його місце Пантелеймонова

Кабінет Міністрів призначив тимчасово виконуючим обов'язки гендиректора Національної телекомпанії України НТКУ) Олександра Пантелеймонова. Про відповідне рішення журналістам повідомила міністр Кабінету міністрів Олена Лукаш, передає «ЛІГАБізнесІнформ».

 

Згідно з розпорядженням Кабміну, «Про тимчасове покладення виконання обов'язків генерального директора Національної телекомпанії України на Пантелеймонова О.Є.», виконання обов'язків генерального директора НТКУ вирішено тимчасово, до призначення в установленому порядку генерального директора НТКУ, покласти на заступника гендиректора НТКУ Пантелеймонова Олександра Євгеновича.

 

Перед цим уряд звільнив з посади гендиректора НТКУ Єгора Бенкендорфа, який раніше був призначений главою правління телеканалу «Інтер».

 

Олександр Пантелеймонов до недавнього часу обіймав посаду заступника гендиректора НТКУ з інформаційного та суспільно-політичного мовлення.

 

З 2005 року по 2010 рік Пантелеймонов був керівником проектів, а згодом директором консультаційної компанії Агентства гуманітарних технологій.

 

У 2008-2009 роках працював шеф-редактором суспільно-політичного ток-шоу «Свобода» на «Інтері». З березня 2010 року - заступник генерального директора НТКУ з інформаційного та суспільно-політичного мовлення.

 

«Детектор медіа» раніше повідомляла, що НТКУ пропонує на посаду гендиректора дві кандидатури: Олександра Пантелеймонова і Ігоря Толстих, і що ймовірно наступником Бенкендорфа стане саме Пантелеймонов.

 

Нагадаємо, 14 лютого директором з розвитку компанії Inter Media Group була призначена Ганна Безлюдна, головою правління каналу «Інтер» став Єгор Бенкендорф, колишній генеральний директор Національної телекомпанії України, а ТОВ «Національні інформаційні системи» очолив Євгеній Кисельов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9195
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
НЕ ТРЕБА ЗА ВСІХ РОЗПИСУВАТИСЬ
4050 дн. тому
МИ-Миколa - II ?
Ми ЗА
4053 дн. тому
Колектив Першого підтримує Олександра!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду