Нацрада видала ліцензії провайдерам технологій IPTV та DTH

20 Лютого 2013
5184
20 Лютого 2013
11:47

Нацрада видала ліцензії провайдерам технологій IPTV та DTH

5184
Нацрада видала ліцензії провайдерам технологій IPTV та DTH

ТОВ «Поверхность Спорт - Тур» з Києва отримало  ліцензію провайдера програмної послуги з використанням супутникової платформи за технологією DTH. Таке рішення  на засіданні 19 лютого прийняла Національна рада з питань телебачення та радіомовлення, повідомляє її прес-служба.

 

Ресурс телемережі з використанням супутникової платформи за технологією DTH становить 7 каналів. Кількість програм - 7, усі вітчизняні: «Рада», «Спорт 1», «Спорт 2», Ukrainian fashion UF, A ONE Ukraine, Business, «ЧП.info».

 

Програми розповсюджуються на територію всієї України. Супутниковий ретранслятор - Eutelsat 36° сх. д.

 
Також  ліцензію на діяльність провайдера програмної послуги з використанням технології  IPTV видано ТРК «РЕНОМЕ» у вигляді ТОВ з міста Одеси.

 

Максимальна кількість каналів багатоканальної телемережі - 93 канали. Кількість програм - 97, із них вітчизняних програм - 66 (68%). Багатоканальна телемережа охоплює Приморський район  Одеси та Іллічівськ Одеської області.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5184
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду