У крісло гендиректора НТКУ претендують Джангіров, Савенко, Сторожук і нинішні топ-менеджери Першого?

15 Лютого 2013
9228
15 Лютого 2013
19:42

У крісло гендиректора НТКУ претендують Джангіров, Савенко, Сторожук і нинішні топ-менеджери Першого?

9228
У крісло гендиректора НТКУ претендують Джангіров, Савенко, Сторожук і нинішні топ-менеджери Першого?

На посаду генерального директора Національної телекомпанії України, за даними джерел «Дусі», претендують Олександр Савенко, Олександр Пантелеймонов, Євген Буцан, Ігор Толстих, Ігор (або Юрій) Сторожук, Ілля Ноябрьов і Дмитро Джангіров.

 

За даними видання, сьогодні в Кабміні обговорювалося це питання. При цьому нинішній генеральний директор Єгор Бенкендорф, якого 14 лютого було обрано головою правління ПрАТ «Телеканал "Інтер"», поки що не написав заяви про звільнення з НТКУ.

 

Олександр Савенко, який нині очолює Центральний канал (КДР ТРК), та Ігор Сторожук у минулому вже були президентами Національної телекомпанії України. Олександр Пантелеймонов, Євген Буцан та Ігор Толстих - нинішні заступники гендиректора НТКУ, Ілля Ноябрьов - головний продюсер НТКУ. Юрій Сторожук - колишній член Нацради з питань телебачення і радіомовлення, Дмитро Джангіров - колишній директор ТРК «Київ».

 

Генерального директора НТКУ призначає і звільняє Кабінет Міністрів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9228
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
66 авто
4088 дн. тому
Савенко развалил финансы и коллектив на Крещатике. Отдал печать и ВСЮ власть 73 летнему Круглову В.Г. Заберите это счастье на Сырец. Очень просим!
денисова забыли
4098 дн. тому
о, буцан кроме себя вообще никого не замечает и НЕ ЗНАЕТза три года работы. Брюс всемогущий прям...
Кассир с Банковой
4100 дн. тому
Команду вашему Мустафину подберет Шувалов из Москвы.
Касса
4100 дн. тому
Пока побеждает Савенко. Указ готов. Но где его команда?
fdr
4100 дн. тому
Джангіри нашого часу
Решено
4100 дн. тому
Мустафин возглавит НТКУ.
zlo
4100 дн. тому
Nado Dzangirova, on ze Kazbeka vora privedet s soboy - vot veselee budet im.Musulmane budut pravit Ukrainskim kanalom
яблоко
4100 дн. тому
А что за канал КДР ТРК?Разве есть такой?
zzz
4100 дн. тому
Вот Савенко-то как-раз не дурень - он этот кредит ВЗЯЛ, а дурень - Бенкендорф, что отдавал его!!!!! Придет Савенко - готовьтесь, Николай Янович к новым кредитам.
avalon
4100 дн. тому
ахахахахаааааааааааа Совенко. Старый дурень. Откуда у негооооо мозги править ут-1??? Он же даже Японцам не смог долг отдать !!!!!ааааааааахааааааааааааахаааааааааааааа. Он просто клоуннннн)))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду