«Дитяче Євробачення – 2013» пройде в Україні

7 Лютого 2013
5500
7 Лютого 2013
14:17

«Дитяче Євробачення – 2013» пройде в Україні

5500
НТКУ перемогла в тендері організаторів конкурсу
«Дитяче Євробачення – 2013» пройде в Україні

Дитячий пісенний конкурс «Євробачення-2013» пройде в Києві. Організацією його проведення займатиметься Національна телекомпанія України. Про це повідомляє прес-служба НТКУ.

 

Бажання провести цей конкурс, за інформацією компанії, висловили декілька європейських мовників. У результаті тендерного відбору наглядова рада конкурсу обрала пропозицію НТКУ.

 

«Ми відчували, що пропозиція НТКУ була найсильнішою серед пропозицій, які ми отримали. Завдяки нашому попередньому досвіду з НТКУ та її планам на цьогорічний конкурс, ми чекаємо на красиве шоу в Києві», - стверджує виконавчий директор дитячого пісенного конкурсу «Євробачення» Владислав Яковлєв.

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа», у грудні 2012 року Перший національний канал почав переговори з EBU щодо проведення пісенного конкурсу «Дитяче Євробачення» у 2013 році в Україні. Генеральний директор Національної телекомпанії України Єгор Бенкендорф оцінив суму витрат на проведення конкурсу у 25 млн грн, і ці кошти було закладено в держбюджет на 2013 рік.

 

Нагадаємо, у конкурсі «Дитяче Євробачення - 2012», який проходив в Амстердамі, перемогла представниця України Анастасія Петрик із піснею «Небо». Однак, на відміну від дорослого «Євробачення», перемога у конкурсі дитячих виконавців не дає право країнам переможцям на проведення наступного конкурсу. Мовник-організатор обирається проведенням тендерного процесу, а рішення виносить наглядова рада, до якої входять представники мовників з усієї Європи.

 

НТКУ вже проводила «Дитяче Євробачення» в Києві у 2009 році.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5500
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Cfc
4148 дн. тому
Классно,теперь все будет так как нужно. Все по честному и детишки н ебудут обделены наградами.
антураж
4148 дн. тому
Это еще одно подтверждение, в какой силе УТ-1.то лииеще будет.
абажур
4148 дн. тому
Все таки они опять победили,несмотря ни на что...Во как постоянно выходит,как заговоренный стал 1й
Арчи
4148 дн. тому
С нетерпением будем ждать очередного красочного шоу. Хорошо бы ,что бы все таки,чтоб все результаты были достойны нас,и хорошо,что он обойдется в разы меншь,чем этот конкурс проводился бы в других странах Европы.
avalon
4148 дн. тому
Ну вот,как всегда победа.Поздравляем. Теперь детишки будут петь на гарантированно для соввершенно незаангажированной комисии-жюри.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду