Телеканал УПЦ створюється на основі супутникового мовника нардепа Продивуса

30 Січня 2013
5292
30 Січня 2013
16:07

Телеканал УПЦ створюється на основі супутникового мовника нардепа Продивуса

5292
Телеканал УПЦ створюється на основі супутникового мовника нардепа Продивуса

Народний депутат від Партії регіонів Володимир Продивус не буде дарувати Українській православній церкві цифровий телеканал, як це повідомлялося раніше. Натомість його телекомпанія, що має ліцензію на супутникове мовлення на території України, забезпечуватиме трансляцію телепрограм УПЦ. Про це «Детектор медіа» повідомили у прес-службі депутата, роз'яснюючи попередню інформацію.

 

Назва компанії буде оголошена після  переоформлення ліцензії. Відповідні документи до Національної ради з питань телебачення та радіомовлення будуть подані найближчим часом. Відомо лише, що територія покриття супутника - Північна та Східна Європа, охоплення аудиторії - близько 250 мільйонів чоловік.

 

Раніше повідомлялось, що «Українській православній церкві буде передана ліцензія на цифрове мовлення».

 

Предстоятель УПЦ митрополит Київський і всієї України Володимир благословив створення телевізійного каналу з робочою назвою «Образ».

 

За інформацію прес-служби, зараз УПЦ спільно з компанією-ліцензіатом закінчують погоджувати програмну концепцію мовлення і готують документи для внесення необхідних змін та переоформлення ліцензії.

 

Після переоформлення ліцензії, учасники проекту мають намір на національному рівні презентувати новий телевізійний продукт.

 

«У наш час політичних баталій і розбратів тільки віра, загальнолюдські релігійні цінності здатні об'єднати людей навколо ідеї творення, нагадати, що є вічні істини, любов до Бога, до ближнього і рідної землі. Пробудженню піднесеного і вічного покликані служити телевізійні передачі православного телеканалу», -  переконаний Володимир Продивус. Саме з цією метою він  вирішив, за його словами, сприяти появі каналу православної церкви. 

 

Прес-служба депутата наголошує, що ці наміри вже мають схвальні відгуки вірян, які з'являються на сайті пана Продивуса.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5292
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду