НТКУ, НРКУ та ОДТРК готуються до скорочення співробітників

24 Січня 2013
10190
24 Січня 2013
18:39

НТКУ, НРКУ та ОДТРК готуються до скорочення співробітників

10190
НТКУ, НРКУ та ОДТРК готуються до скорочення співробітників

Колегія Державного комітету телебачення і радіомовлення  України затвердила план оптимізації та забезпечення ефективної роботи державних телерадіокомпаній на 2013 рік. Рішення було прийняте на засіданні колегії  Держкомтелерадіо 24 січня, повідомляє «Укрінформ».

 

Відповідно до плану, пропонується до 1 травня внести пропозиції щодо скорочення структури та штату телерадіокомпаній. НТКУ та НРКУ повинні скоротити штат не менш, як на 15%, ОДТРК - на 18%, якщо вони мають чисельність співробітників понад 300 осіб. Тим обласним ДТРК, які мають від 200 до 300 працівників, пропонується скоротити штат на 10%.

 

Заступник голови комітету Дмитро Кравченко наголосив, що це рішення зумовлено тим, що цього року значно зменшено суму фінансування державного телерадіомовлення із загального фонду держбюджету.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10190
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Masha
4112 дн. тому
tv_director, так давно покушаются. Доводят до банкротства не первый день. Останется в этой стране один Квартал, совсем все отупеем. Кто и что бы не говорил, на областных ДТРК оставались программы, которые с содержанием, без гыканья и задниц в эфире. И региональное ТВ, не из серии, куплю-продам и концерта "в рабочий полдень".
tv_director
4112 дн. тому
Разговоры об Общественном телевидении, единая сетка вещания для обласных ТРК, рьяная оптимизация и сокращение, старательное недофинансирование трансляции... Такое ощущение, что всё это уже кто-то захотел преобрести. Довести до банкротства и скупить за бесценок.
Masha
4115 дн. тому
Допустим всё к тому шло, чтоб эту систему как-то причесать. Но интересно, почему вечно сокращают тех, кто работает. А в Держкомтелерадио сокращения будут?
Татьяна
4115 дн. тому
Учителей сокращают, врачей сокращают, журналистов тоже. А когда депутатов сократят? Нам не надо 450 кнопкодавов, хватит и 15-ти. А министров зачем столько? Дерибанить деньги могут и сами губернаторы. Начните с себя, господа при власти.
Роман
4115 дн. тому
Ну й риги до керувались, вже національний ефір винищують. Орда!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду