СТБ запустить новий проект про екстрасенсів у пік-праймі по буднях

15 Січня 2013
6838
15 Січня 2013
14:17

СТБ запустить новий проект про екстрасенсів у пік-праймі по буднях

6838
СТБ запустить новий проект про екстрасенсів у пік-праймі по буднях

Новий проект каналу СТБ «Слідство ведуть екстрасенси» (попередня робоча назва - «Екстрасенси ведуть розслідування») стартує 28 січня. Про це йдеться на сайті каналу.

 

Проект транслюватиметься з понеділка по четвер о 20:00.

 

У програмі переможці, фіналісти та провидці усіх сезонів «Битви екстрасенсів» на СТБ намагатимуться «допомогти»  людям та правоохоронним органам розслідувати кримінальні справи та шукати зниклих рідних.

 

«Вони розслідують крадіжки, зґвалтування, викрадення дітей, зникнення людей, жорстокі вбивства, допомагаючи відновити весь ланцюжок подій, а нерідко і знайти тих, хто скоїв злочин. Іноді для родичів допомога ясновидців - єдина можливість дізнатися, як все було насправді», - йдеться в анонсі каналу.

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа», виробництвом проекту займалось творче об'єднання Олексія Удовицького. Керівник програми Юлія Федець.

 

Також  28 січня стартує третій сезон «Детектора брехні», який виходитиме о 22.25, а 29 січня у цьому ж слоті відновить вихід програма «Кохана, ми вбиваємо дітей».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6838
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду