Star Media веде зйомки серіалу «Подвійне життя» та комедії «Ванька»

19 Грудня 2012
5363
19 Грудня 2012
15:36

Star Media веде зйомки серіалу «Подвійне життя» та комедії «Ванька»

5363
Star Media веде зйомки серіалу «Подвійне життя» та комедії «Ванька»

Star Media знімає 10-серійну мелодраму  «Подвійне життя» та 2-серійну ліричну комедію за однойменним оповіданням Ольги Степнової «Ванька». Про це повідомляє прес-служба кінокомпанії.

 

Зйомки серіалу «Подвійне життя» проходять в Україні. Автор сценарію -  Лариса Жолобова, режисер-постановник - Дмитро Лактіонов, художник-постановник -  Діана Тодоратьева, оператор-постановник -  Михайло Марков, продюсери -  Влад Ряшин та Юрій Мінзянов.

 

У ролях: Катерина Волкова, Валерій Ніколаєв, Катерина Олькіна, Федір Лавров, Володимир Симонов, Костянтин Мілованов, Павло Трубінер, Валентин Букін, Олена Коренєва, Андрій Ташков.

 

За сюжетом, після загибелі чоловіка дружина дізнається, що той мав другу сім'ю.

 

Комедію «Ванька» знімають у Москві. Автори сценарію -  Дмитро Степанов, Ольга Степнова,  режисер-постановник -  В'ячеслав Лавров, художник-постановник -  Вадим Афанасьєв, оператор-постановник -  Андрій Лебедянський, виконавчий продюсер -  Філіп Бруснікін, продюсери - Влад Ряшин та Дар'я Лаврова. У ролях: Максим Саприкін, Марія Бортник, Антон Батиров, Наталя Дворецька та інші.

 

У комедії товстунка Даша працює коректором в одному з глянцевих журналів.

 

«Даша не плекає ілюзій і не розраховує на щасливе влаштування особистого життя, тому вона замінює особисте життя детективами, серіалами і пляшками, які поглинає в промислових розмірах. Майже одночасно поруч з Дашею з'являються двоє чоловіків, які перевертають з ніг на голову її звичний і розмірений життєвий уклад. Один з них - це високий красень Стас, новий сусід. Даша закохується в Стаса з першого погляду, але навіть не сподівається на взаємність. Другий - восьмирічний племінник Ванька, за яким Даша погоджується наглядати, поки її сестра (мама Ваньки) шукає своє щастя у Сочі. Ванька робить життя Даші боротьбою за виживання», - йдеться у повідомленні каналу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5363
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду