Меладзе і Бадоєв запустять реаліті-шоу про кастинг у нову «ВИА Гру»

3 Грудня 2012
6345
3 Грудня 2012
13:13

Меладзе і Бадоєв запустять реаліті-шоу про кастинг у нову «ВИА Гру»

6345
Меладзе і Бадоєв запустять реаліті-шоу про кастинг у нову «ВИА Гру»

Костянтин Меладзе повідомив про початок нового телепроекту і старт кастингів до нового складу «ВИА Гри». Як відомо, нещодавно продюсер і композитор зробив заяву про розпуск дівочої поп-групи. Про плани запустити грандіозне телевізійне шоу одразу для трьох країн продюсер повідомив в інтерв'ю російському телеканалу НТВ, яке цитують «Дни.ру».

 

«Ми вирішили запустити грандіозне телевізійне шоу, яке проходитиме одночасно в трьох країнах. Я починаю нову історію культової групи "ВИА Гра"! Вперше я відкрию закулісся, і кожен зможе побачити, як створюються діви "ВИА Гра". Я чекаю різних дівчат, які вірять у себе. Мені потрібен талант і жива емоція. Це буде справді народна група, яка народиться на очах у численних глядачів СНД», - сказав Костянтин Меладзе.

 

За словами продюсера, «сам народ вибере нову "ВИА Гру", самі люди сформують новий склад цієї групи».

 

«Вже з 3 грудня будуть прийматися інтернет-заявки на участь у кастингах, які з середини місяця почнуться в Росії, Казахстані і в Україні», - повідомив Меладзе. За словами продюсера, переможниці шоу «отримають квиток на справжню велику сцену».

 

Агентство Secret Service також повідомляє, що у запуску нового телепроекту візьме участь режисер Алан Бадоєв та його компанія Gaudi Studio, на рахунку якої реалізація телевізійного шоу «Червоне або Чорне» для телеканалу «Інтер».

 

За інформацією агентства, Алан Бадоєв запропонував Костянтину Меладзе запустити унікальний телевізійний реаліті-проект «Хочу у "ВИА Гру"!».

«Коли Костянтин оголосив про закриття групи, я моментально відреагував на цю новину, - розповідає Алан Бадоєв. - Запропонував Костянтину вдихнути нове життя у "ВИА Гру", і, що найважливіше, вперше в історії шоу-бізнесу відкрити глядачам правду, як насправді простих дівчаток перетворюють на дів сцени. Це не буде шоу на кшталт "Фабрики" або "Фактора А", це справжній шоу-бізнес. Ми будемо знімати і показувати все, як є».


Перший предкастинг стартує в Києві 16 грудня, повідомляє Secret Service.


Побачити проект «Хочу в "ВИА Гру"!» можна буде на російському каналі НТВ і українському каналі «1 +1», повідомляє Secret Service.

 

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6345
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
if-of
4174 дн. тому
лучше бы объявили конкурс на нового композитора и автора песен для этой группы, а то просто у Мэладзє новые ноты и аккорды закончились уже давно
EURONEWS
4174 дн. тому
Ну что тут скажешь - это пи..дец. Быдло-культура цветет и пахнет. Люмпены поедают все на своем пути .
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду