Футбольна програма «Про "Карпати"» на телеканалі ZIK змінює формат

2 Листопада 2012
6031
2 Листопада 2012
18:43

Футбольна програма «Про "Карпати"» на телеканалі ZIK змінює формат

6031
Стає довшою і більш інтерактивною
Футбольна програма «Про "Карпати"» на телеканалі ZIK змінює формат

Із 5 листопада клубний тележурнал «Про "Карпати"», що виходить в ефірі телеканалу ZIK, оновлює формат. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Програма виходитиме, як і раніше, щопонеділка о 22:00, але триватиме тепер не 30 хвилин, а годину. Оновлені «Про "Карпати"»вестиме двоє ведучих. «Віталію Землянку тепер допомагатиме Андрій Антонюк. Його голос уже давно знайомий вболівальникам ФК "Карпати", адже саме він оголошує стартові склади на стадіоні "Україна"», - йдеться в повідомленні.

 

За інформацією прес-служби, у новому телевізійному сезоні ведучі працюватимуть у студії, дизайн, якої виконаний у клубних кольорах - зеленому і білому. На програму запрошуватимуть гостей: гравців та тренерів «Карпат», керівництво клубу і вболівальників. Разом вони обговорюватимуть усі найцікавіші події тижня, які відбулися в житті команди.

 

Зміниться і наповнення програми. Окрім сюжетів про матчі, глядачі матимуть змогу побачити і все те, що відбувається під час гри на трибунах стадіону «Україна». Крім того, програма в новому сезоні більше розповідатиме про закулісне життя футболістів. «Уболівальники тепер зможуть поділитись і своїми думками щодо майбутнього протистояння чи висловитися щодо гри улюбленої команди. За півгодини перед кожним домашнім матчем "Карпат" та одразу після його завершення, це можна буде зробити біля центрального входу на стадіон. Можна буде висловитись і після виїзних зустрічей зелено-білих», - повідомляє прес-служба.

 

Камера «Про "Карпат"», кажуть на каналі, чекатиме на вболівальників наступного дня після гри з 10-ї до 12-ї години у магазині «Фанат», що знаходиться на вулиці Вороного, 3. Усі охочі також матимуть змогу через журналістів передати свої запитання будь-якому гравцю ФК «Карпати» і вже в одній з наступних програм отримати на них відповідь.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6031
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду