Перший транслюватиме церемонію відкриття XIV Паралімпійських ігор

28 Серпня 2012
5124
28 Серпня 2012
11:20

Перший транслюватиме церемонію відкриття XIV Паралімпійських ігор

5124
А також церемонію проводів національної паралімпійської збірної до Лондона
Перший транслюватиме церемонію відкриття XIV Паралімпійських ігор

29 серпня о 22:30 Перший національний транслюватиме урочисту церемонію відкриття XIV Паралімпійських ігор з Лондона. Про це повідомляє прес-служба НТКУ.

 

Також о 21:30 на Першому покажуть церемонію проводів національної паралімпійської збірної до Лондона. У XIV Паралімпійських іграх візьмуть участь 155 українських спортсменів, які позмагаються у 12 видах спорту: академічному веслуванні, волейболі сидячи, дзюдо, легкій атлетиці, настільному тенісі, пауерліфтингу, плаванні, кульовій стрільбі, стрільбі з лука, фехтуванні на візках, футболі ДЦП, велоспорті (трек, шосе).

 

Авторами церемонії відкриття XIV Паралімпійських ігор стали художні директори Дженні Силі та Бредлі Хеммінгс. Свято, яке супроводжуватиме старт олімпійських змагань, має назву «Просвітлення». За задумом організаторів церемонія відкриття буде прославляти паралімпійські цінності: сміливість, рішучість, натхнення й рівність.

 

XIV літні Паралімпійські ігри в Лондоні почнуться зі спектаклів, оздоблених декораціями та спецефектами. Гості Лондона та телеглядачі побачать акробатичні та циркові номери у виконанні людей з особливими можливостями. У церемонії відкриття візьмуть участь понад 3 тисячі волонтерів, зокрема діти.

 

Паралімпіада - 2012 розпочнеться з церемонії відкриття 29 серпня і триватиме до 9 вересня. Спортсмени-паралімпійці розіграють 503 комплекти нагород у 20 видах спорту. XIV Паралімпійські ігри увійдуть в історію світового спорту завдяки рекордній кількості учасників, які представлятимуть рекордну кількість країн. Загалом у Лондоні на змагальні старти вийдуть 4 200 спортсменів зі 160 країн світу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5124
Читайте також
12.09.2012 12:00
Борис Бахтєєв
для «Детектор медіа»
10 834
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду