Прокуратура порушила справу проти бухгалтера Концерну РРТ за привласнення 7,5 млн грн

22 Серпня 2012
11885
22 Серпня 2012
18:26

Прокуратура порушила справу проти бухгалтера Концерну РРТ за привласнення 7,5 млн грн

11885
За даними прокуратури, бухгалтер перераховувала кошти з рахунку Концерну на власний рахунок
Прокуратура порушила справу проти бухгалтера Концерну РРТ за привласнення 7,5 млн грн

Прокуратура Шевченківського району Києва порушила кримінальну справу стосовно колишнього головного бухгалтера Києво-Святошинської філії державного Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення (РРТ), яка незаконно привласнила 7,5 млн грн., що належали державній установі. Про це 22 серпня повідомив відділ зв'язків зі ЗМІ прокуратури міста Києва.

 

Справу порушено за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України - привласнення грошових коштів в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем.

 

За даними прокуратури, екс-бухгалтер Концерну, яка мала вільний доступ до керування банківським рахунком у системі «Клієнт-Банк», упродовж останніх чотирьох років знімала державні кошти з рахунку підприємства та перераховувала їх на власний банківський рахунок. Готівкові кошти вона отримувала через банкомат, використовуючи платіжну банківську картку.

 

Триває досудове слідство у справі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11885
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
KRRT
4271 дн. тому
я сотрудник кррт. и могу подтвердить сказанное Наташей! шило взяла управление концерном в свои руки. гендиректор вадим самсоненко только числится начальником. страдают сотрудники! я уже не говорю о государственных деньгах. не надо работать в концерне, чтобы понять, что рядовой бухгалтер не будет спокойно воровать, не боясь тюрьмы. все под контролем ЛЮДМИЛЫ ШИЛО. она создала общак, в который стекаются деньги с филиалов. мы боимся пойти в прокуратуру!!! нам не поверят. вся надежда на прессу. но пока раскрыта только мелкая рыбешка. на нее все повесили, а шило все так же ворует госденьги.
Latiar
4273 дн. тому
Если Вы настолько осведомленны в ситуации почему не поделитесь своими сведениями с прокуратурой, адрес дать?
наташа
4275 дн. тому
в концерне шило с бухгалтерами создала систему воровства денег у работников - кроме выданных работникам зарплатных карточек в ином банке оформлены и получены зарплатные карточки которые работникам не выдаются на них перечисляется 5-10% заработной платы отдельные премии матпомощь деньги снимает с карточек бухгалтер отдает шило и директору жалоб нет счет в банке ревизорам не показан отчисления произведены все шито-крыто если не проверять глубоко шило гениальна не зря в конче заспе особняк купила
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду