НТКУ зняла міні-фільм про державний прапор і безкоштовно пропонує його іншим телекомпаніям

20 Серпня 2012
10475
20 Серпня 2012
12:58

НТКУ зняла міні-фільм про державний прапор і безкоштовно пропонує його іншим телекомпаніям

10475
Також НТКУ відкрила доступ до торішніх міжпрограмних роликів з нагоди 20-річчя незалежності
НТКУ зняла міні-фільм про державний прапор і безкоштовно пропонує його іншим телекомпаніям

Національна телекомпанія України (НТКУ) підготувала міні-фільм про історію українського державного прапора і безкоштовно пропонує його для розміщення в ефірі всіх державних і приватних телекомпаній України та світу.

 

В ефірі Першого національного телеканалу фільм буде розміщено кілька разів упродовж дня 23 серпня, коли відзначається День державного прапора України, повідомляє прес-служба НТКУ.

 

«Розуміючи важливість виготовлення та розповсюдження інформаційних матеріалів про українську історію, національні та державні символи українського народу, Національна телевізійна компанія повідомляє, що міні-фільм про історію Державного прапора є доступним для використання і розміщення в своєму ефірі для всіх державних та приватних телекомпаній України та світу на безоплатній основі», - йдеться в повідомленні прес-служби НТКУ.

 

Скачати ролик в ефірній якості можна за адресою: http://www.ex.ua/view_storage/337088590024.

 

До дня державного прапора України та до Дня Незалежності України НТКУ також робить доступними для всіх українських і міжнародних телеканалів серію міжпрограмних роликів про історію української держави до 20-ї річниці української незалежності - «20 кроків до мрії» та «Обличчя української історії» виробництва 2011 року.

 

Скачати ролики в ефірній якості можна за адресою: ftp://tv:ut-test@ftp.news.ntu.ua (папка outbox, далі папка istoriya ukrainu).

 

Усі матеріали також можуть бути використані і не телевізійними компаніями: НТКУ надає дозвіл на розповсюдження міні-фільму до Дня державного прапору України, проектів «20 кроків до мрії» та «Обличчя української історії», наприклад, в інтернеті, навчальних закладах, державних установах, закордонних представництвах України, об єднаннях українців за кордоном.

 

«Відкриті для широкого доступу ролики виробництва Першого національного - це наш невеликий внесок в скарбницю національної свідомості українців, виховання патріотизму та любові до своєї країни, - пояснює ініціативу генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф. - Я буду щасливий від того, якщо підготовлений нами продукт буде використовуватись іншими телеканалами, навчальними закладами - адже ми всі відповідальні за наше молоде покоління. Ми відкриваємо доступ до дійсно високоякісного патріотичного телевізійного продукту, підготовленого професіоналами вищого ґатунку».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10475
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
M
4271 дн. тому
Убого-нище-бродская графика, спизженая из пиратский футажей. И почему написано "сняла"? ни одного кадра снятого ут-1. Как был говняным канал, так и остался. Одни нищеброды бесполезные там работают.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду