У списку Ляшка журналіст «Свободи» та політолог Артем Біденко

8 Серпня 2012
6816
8 Серпня 2012
16:59

У списку Ляшка журналіст «Свободи» та політолог Артем Біденко

6816
Вони отримали відповідно 7 і 9 номер
У списку Ляшка журналіст «Свободи» та політолог Артем Біденко

Журналіст громадсько-політичного видання «Свобода» Олексій Ленський балотується до Верховної ради від Радикальної партії Олега Ляшка. Про це пише сам пан Ляшко у своєму блозі на сайті «Кореспондент».

 

До списку партії він увійшов під №7.

 

Також до першої десятки, №9, потрапив політолог Артем Біденко.

 

Нагадаємо, від Радикальної партії до Верховної ради також балотуватиметься переможець «Голосу країни» Іван Ганзера (№4) та телеведуча Наталія Розинська (мажоритарний округ у Шевченківському районі Києва).

 

Також до першої десятки увійшли під №1 у списку багатодітна мати Оксана Шевченко, №2 аспірант Андрій Лозовий, №3 вагітна студентка Ксенія Сапунова, №5 мер міста Щорс (Чернігівська область) - Роман Зуб, №6 лікар ортопед-травматолог Олексій Кириченко, №7 Олексій Ленський, №8 юрист Олена Невінчана, №9 Артем Біденко та №10 приватний підприємець Андрій Філоненко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6816
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду