У дейтинг-шоу Нового каналу партнерів обиратимуть на дотик, нюх і запах

3 Серпня 2012
6239
3 Серпня 2012
17:58

У дейтинг-шоу Нового каналу партнерів обиратимуть на дотик, нюх і запах

6239
Ведучі - Володимир Дантес і Вікторія Батуї
У дейтинг-шоу Нового каналу партнерів обиратимуть на дотик, нюх і запах

6 серпня Новий канал розпочинає зйомки дейтинг-шоу «Ближче до тіла» за французьким форматом Can You Feel Love («Чи можеш ти відчути кохання»). Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Вестимуть проект Володимир Дантес (на фото) і Вікторія Батуї.

 

«Головне завдання - зробити смішний, веселий і модний проект. Ми не ставимо перед собою мету об'єднати серця. Ми хочемо, щоб учасники, герої та глядачі отримали позитивний заряд настрою, відчули кураж. Зараз трактуємо учасників за такими критеріями: почуття гумору, швидкість реакції і популярність серед молоді», - зазначила продюсер проекту Ольга Балабан.

 

У проекті головний герой зустрінеться із сімома «претендентами на його серце». Він обиратиме партнера в шести раундах. При цьому тільки в першому він побачить усіх претендентів, далі він буде «лише нюхати, мацати, слухати, пробувати на смак кандидатів».

 

Другий раунд - вибір за голосом, третій - за запахом, четвертий - на дотик, п'ятий - перевірка поцілунком. У шостому, вирішальному, раунді з двох претендентів, що залишилися, учасник вибирає одного, керуючись своєю інтуїцією. Він робить вирішальний вибір, подивившись на особисті речі кандидата. У фінал вийде той, хто пройде перевірку всіма почуттями героя.

 

Після цього герой і його обраниця знайомляться. Їм потрібно за 60 секунд пройти «Тест на сумісність». Якщо пара впорається із завданням, її чекає суперприз.

 

Нагадаємо, у липні Новий канал оголосив кастинг на цей проект.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6239
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Mariamara
4250 дн. тому
Не напружуйся так, чувак - судячи з твого прізвиська, люди в космосі тобі не мають заважати. А там що нюх, що запах - по фіг - все одно повітря нема...
Зевс
4274 дн. тому
Во-первых, нюх и запах - это одно и то же. А "мацаты" и "нюхаты" - ну да, деградация продолжается. Украина в этом смысле благодатная почва. Люди оскотинели дальше некуда.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду