«Україна» запускає кулінарне реаліті «Кращий кухар на селі»

20 Липня 2012
12778
20 Липня 2012
12:39

«Україна» запускає кулінарне реаліті «Кращий кухар на селі»

12778
Проект має на меті відкрити народні кулінарні таланти
«Україна» запускає кулінарне реаліті «Кращий кухар на селі»

Телеканал «Україна» готує нове кулінарне реліті-шоу «Кращий кухар на селі». Про це йдеться на сайті каналу.

 

Проект має на меті відкрити народні кулінарні таланти.

 

«Україна» розпочала кастинг і запрошує взяти в ньому участь усіх охочих з різних сіл, які люблять готувати не лише для своєї родини, а й для друзів. Також вони повинні вміти створювати смачні страви з будь-яких продуктів.

 

«На вас чекає неймовірна подорож до міста, де будуть відбуватися кулінарні змагання. Ваші смачні шедеври побачить уся країна! Ви відвідаєте майстер-класи найвідоміших українських шеф-кухарів, які відкриють безліч кулінарних секретів. А переможець змагання отримає унікальні призи», - йдеться у повідомленні каналу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12778
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду