«1+1» робить шоу про схуднення для закоханих пар

20 Липня 2012
11373
20 Липня 2012
11:20

«1+1» робить шоу про схуднення для закоханих пар

11373
Подібне до інтерівського формату
«1+1» робить шоу про схуднення для закоханих пар

Канал «1+1» запустить шоу про схуднення для закоханих пар і вже оголосив кастинги на участь у проекті. Про це йдеться на сайті телеканалу.

 

У шоу бере участь пара, у якій хлопець чи дівчина страждає на зайву вагу. У проекті цій людині спеціалісти допомагатимуть схуднути під наглядом її половинки.

 

«У вас є кохана людина, що страждає на зайву вагу та спільна мрія, але бракує коштів? Ви хочете це змінити? Ми пропонуємо, щоб за допомогою спеціалістів та під вашим пильним контролем він/вона позбавились цієї проблеми та виграли гроші на реалізацію вашої спільної мети!», - йдеться у повідомленні.

 

Нагадаємо, подібне за форматом шоу також має намір запустити канал «Інтер». Інтерівський проект за задумом має допомагати налагоджувати сімейне життя парам із зайвою вагою. Йог оведучою стане Катерина Серебрянська.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11373
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду