Журналісти, які прийшли на прес-конференцію президента, розійшлися з «Українського дому»

4 Липня 2012
10341
4 Липня 2012
12:32

Журналісти, які прийшли на прес-конференцію президента, розійшлися з «Українського дому»

10341
Команда, яка має забезпечувати пряму трансляцію, поки залишається на місцях
Журналісти, які прийшли на прес-конференцію президента, розійшлися з «Українського дому»

Журналісти, акредитовані на прес-конференцію президента Віктора Януковича, яка мала відбутися 4 липня, залишили «Український дім». Станом на 12:15 у залі, де мала відбуватися прес-конференція, не залишилося жодного журналіста. Про це повідомляє кореспондент «Детектор медіа».

 

Водночас команда, яка мала забезпечувати пряму трансляцію прес-конференції на Першому національному каналі, поки залишається на місцях і техніку не забирає. В залі залишається близько 20 операторів і технічних співробітників. Обладнання було привезене до «Українського дому» на фурах з логотипами продакшн-компанії ISTIL Studios.

 

Раніше журналістів з «Українського дому» не випускали, мотивуючи це небезпекою, хоча вже було оголошено про перенесення прес-конференції. Але згодом акредитованих представників ЗМІ випустили.

 

Натомість потрапити до «Українського дому» вже неможливо: охорона нікого не пропускає.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10341
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду