У четвертому сезоні «Світу навиворіт» Дмитро Комаров поїде до Китаю

22 Травня 2012
7838
22 Травня 2012
13:28

У четвертому сезоні «Світу навиворіт» Дмитро Комаров поїде до Китаю

7838
У четвертому сезоні «Світу навиворіт» Дмитро Комаров поїде до Китаю

Четвертий сезон програми подорожей «1+1» «Світ навиворіт» зніматиметься в Китаї. Про це розповів автор і ведучий проекту Дмитро Комаров «Известиям в Украине».

 

«Наступною країною швидше за все буде Китай. Зараз я вже розробляю маршрут, вирішую організаційні та юридичні моменти. У Китаї є, що подивитися, що показати і чим здивувати», - говорить Дмитро Комаров.

 

Один з наступних епізодів «Світу навиворіт» також буде присвячений експедиції в джунглі Камбоджі, передбачає Комаров.

 

«Світ навиворіт» - програма про подорожі нетуристичними куточками планети. Ведучий, український журналіст і фотограф Дмитро Комаров, знайомиться з рідкісними традиціями та ритуалами країн.

 

Перший сезон проекту стартував у грудні 2010-го, він був присвячений Камбоджі. Другий цикл з'явився в ефірі у вересні 2011-го, він розповідав про Індію. Загалом тоді вийшло 20 серій програми. Третій сезон стартував 21 квітня 2012 і змальовував Африку.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7838
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Mila
4512 дн. тому
Интересная программа и приятный ведущий, все искренне и жизнено, без актерской игры. Только из-за этой программы и включаю телевизор.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду