Маслобойщиков відмовився від кінопроекту «Діамантовий хрест»

7 Квітня 2012
9933
7 Квітня 2012
01:11

Маслобойщиков відмовився від кінопроекту «Діамантовий хрест»

9933
Маслобойщиков відмовився від кінопроекту «Діамантовий хрест»
Український режисер і художник Сергій Маслобойщиков відмовився від створення кінопроекту «Діамантовий хрест», фінансування якого вже відкрило Державне агентство з питань кіно. Про це повідомляє ZN.ua.  
 
 
Як повідомляла «Детектор медіа», у вересні 2011-го року «Діамантовий хрест» переміг у конкурсі кінопроектів на отримання державного фінансування як робота ТОВ «Кінокомпанія "Патріот-Фільм"».
 

За інформацією ZN.ua цей амбіційний за задумом фільм присвячений унікальній особистості, архієпископу Сімферопольському і Кримський Луці. Кураторство над проектом узяли на себе дві сторони — Україна і Росія. Їх благословив блаженнійший Володимир, підтримала влада Криму, а також, як повідомляє ZN.ua із посиланням на «деякі ЗМІ » особисто президент Янукович. 
 

Бюджет картини, за попередніми оцінками, становить 5 млн. дол. Із цієї суми вагома частина — українські гроші. На етапі пітчингів фільм про священнослужителя позиціювався як авторський проект відомого українського режисера та художника Сергія Маслобойщикова. Саме він, відзначає ZN.ua, формував творчу групу, запросив на роботу оператора Богдана Вержбицького, визначав локації для зйомок в Одесі, Криму і Ташкенті. 
 
 

Режисерську естафету підхопив актор серіалів Денис Карасьов (раніше працював у Театрі ім. Маяковського, брав участь в антрепризних проектах). 

 
ТК звернеться по кометарі до представників Держкіно.
 
 
«Детектор медіа» 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9933
Читайте також
12.05.2012 12:05
Ярослав Підгора-Гвяздовський, «Дзеркало тижня. Україна»
21 720
22.04.2012 09:27
Сергій Маслобойщиков, для «Детектор медіа»
18 545
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
сhykulay
4396 дн. тому
кгб у дії... маслобойщикову браво
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду