Шоу «1+1» про принців знято за форматом Undercover Princes

19 Березня 2012
7667
19 Березня 2012
17:51

Шоу «1+1» про принців знято за форматом Undercover Princes

7667
Шоу «1+1» про принців знято за форматом Undercover Princes

Нове реаліті-шоу каналу «1+1» «Принц бажає познайомитися» знято за форматом Undercover Princes компанії ВВС. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Для «1+1» проект знімає компанія Sister's Production.

 

У шоу беруть участь три молоді чоловіки шляхетного походження з Італії, Франції та Гани, які два місяці інкогніто живуть у Києві з надією зустріти дівчину, яка покохає саме їх, а не їхній титул, гроші чи популярність.

 

Герої проекту: принц Лоренцо де Медічі де Гатті ді Мартірано з Італії - син польської принцеси з королівського роду Радзивилів і нащадок одного з найдавніших італійських родів, граф Жак Анрі Антуан фон Польє де Ботенс із Франції та 25-річний принц Даніель Нії Арма Тего з Гани - зірка футболу.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», дейтинг-шоу стартує 26 березня.

 

Нагадаємо, ще в грудні стало відомо, що Sister's Production Вікторії Забулонської і Марини Городецької робить для «1+1» реаліті-шоу, у якому троє іноземців - африканець, італієць і представник ще однієї європейської країни - шукають в Україні роботу і кохання. Робочою назвою проекту було «Іноземці в місті».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7667
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
краббе
4426 дн. тому
Що дебільніший проект, то ліпше для нашого тб.
?
4426 дн. тому
а в чем смысл шоу? ведь даже не зная что они "принцы", наши девки будут клевать не них, поскольку они иностранцы. идея формата загублена на корню. ведь отношение к ним изначально будет искаженным.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду