Перший на Різдво транслюватиме богослужіння, «Різдвяний вертеп» і фільм «Скарби цариці Єлени»

5 Січня 2012
9148
5 Січня 2012
13:09

Перший на Різдво транслюватиме богослужіння, «Різдвяний вертеп» і фільм «Скарби цариці Єлени»

9148
Перший на Різдво транслюватиме богослужіння, «Різдвяний вертеп» і фільм «Скарби цариці Єлени»

Різдвяна програма на Першому національному розпочнеться 6 січня о 17:00 різдвяним богослужінням. Про це йдеться на сайті НТКУ.

 

Після «Підсумків дня» о 21:20 в ефірі вийде минулорічний «Різдвяний вертеп-2011», по його закінченню - концертна програма до Дня хрещення Русі, яке святкували у червні 2011 року.

 

7 січня святкову програму на Першому продовжить різдвяна літургія о 9:00. О 17:05 НТКУ транслюватиме «Різдвяний вертеп-2012».

 

Крім того, о 20:05 відбудеться прем'єра українського документального фільму «Скарби цариці Єлени», присвяченого християнським святиням Європи.

 

«Скарби цариці Єлени» - це спільний телевізійний проект Паломницького центру УПЦ (МП), Синодального інформаційно-просвітницького відділу Української православної церкви (МП) і Європейського паломницького центру «Святий Томас». Зйомки проходили на території Франції, Німеччини та України, повідомляє сайт «Православіє в Україні».

 

У ролі цариці Олени - Ельвіра Кітніс, ведучий - теолог Володимир Теліженко, автор сценарію - Олександр Ворсин, режисер стрічки - Олена Каретник, оператор-постановник - Василь Григоряк, продюсер - протоієрей Георгій Коваленко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9148
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
вано
4650 дн. тому
Все ка кобычно.Только на Государственном телевидении православные празднини освещают.На остальных-тишина
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду